Bilinmyr 38+3 günlüguz bugün duştan sonra abdest alınca acilmam olduğunu farkettim ama sancim yok normal mi bu sizce
Zhr-zhr Bilinmyr yani ben hemşire halimle kendi açıklık muayenemi yapamam sen nasıl yaptın o göbekle nasıl açıklığı ölçebilecek kadar yetiştin merak ettim?
cokkasmabeabi Zhr-zhr ben de doğuma gitmeden önce kendi acikligims kendim bakmıştım 4 cm gibiydi doktor da aynısını demişti hastanede😬🙃
Bilinmyr Afedersiniz . Normal alttan abdest alınca her iki parmağımın vajinaya girdigini farkettim . Insta da açılma ölçüleri vardı parmak parmak ,, cm cm . O aklıma geldi bende şaşırdım olabilir mi acaba diye
__mom1 Bilinmyr o açıklık vajinadan bakılmıyor ama rahim ağzından bakılıyor o da epey bi içerde 2 parmağını tamamen sokman lazım
Novamomy Bilinmyr yalnız vajinal tuşelemede elinle iyice rahmi hissetmen gerekiyor elini oraya kadar tusuleme yaptı mı ?yatınca daha doğru bilgi verir çünkü
Zhr-zhr cokkasmabeabi valla helal olsun göbeği geçeçeksin vajinayı da geçip rahim ağzına ulaşıp açıklık ölçümü yapacaksın hayır yani biz hastaların açıklığına bakarken bile parmak boyum uzun olmasına rağmen oldukça içeride bir ölçüm yapıyoruz . Yaptım oldu diyorsanız diyecek birşey yok
Bilinmyr Yok sonrasında başka birsey yapmadım bakmadım. Salı günü kontrolumuz var onu bekliyorum artık