yanlisanlamaama Elvygt56 doktora sormalısınız benim uzun yol yasağım var mesela pıhtı riskimden dokayı
Mavidunyamm Elvygt56 Evet tehlikeli olabilir. Saatlerce oturmak hamilelikte tehlikeli maalesef. Geçen sene Bende 8 aylık hamileyken şehir dışına çıkmam gerekliydi çıkamadım korktum ben 😊
VussVuss Elvygt56 valla doktor cikabilirsin dese bile ben acikcasi cesaret edemezdim yol cok uzun nasil sabredilir ki:/
Skrblt Elvygt56 ben kurban bayramı için 1,5 saatlik yola çıkmayı düşünmüyorum. Siirte gitmek büyük cesaret,yolda sancılansan nolacak. Ayrıca otobüs firmaları 5-6 saatte bir mola veriyor. Hamilelikte 1-2 saatte bir durup biraz yürümek gerekiyor.
femme Elvygt56 ben 6 buçuk ayligim istanbuldan burgaza 2 saatlik yol kendi aracimizda bile zor oldu bunaldım şiştim hep otobüste mola araları uzun bide konforlu değil mesafede var bence yola çıkmayın derim
Mine9166 Elvygt56 doktorum uzun yola çıkmadan önce gelirsin bi kontrolünü yapariz uygunsa çıkarsın demişti. Ama sizin baya ayınız ileri tehlikeli olabilir.