bastet Selam arkadaşlarrrr, Çok tatlı bi öneriyle geldim🌱 Türkiye’de sanırım satışı yok bulamadım ama letgo’da falan puj tub diye aratırsanız illa ki satan vardır diye düşünüyorum. Yurtdışında tanıdığı olan varsa bence ilk sipariş vermesi gereken ürün budur ölümüne savunacağım bu ürünü!! Hahahah Aşırı pratik ve rahat bir ürün, tek başınıza çok rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz, travel olduğu için çantanıza atıp gittiğiniz misafirliklerde de rahatça kullanabilirsiniz. Küvet doldur boşalt hiç gerek yok, no bel ağrısı no vakit kaybı. İçine yüzebileceği kadar su doluyor, döndürünce de boşalıyor. Avustralyalı bir anneden görmüştüm, deneyen tüm tanıdıklarım dua ediyor böyle bir rahatlığı keşfedebildiği için. O yüzden önermek istedim. Fiyatı çok çok uygun ben Kanada’da yaşıyorum, Facebook marketplace’de $10’a aldım. Sıfırları da $35 falandı sanırım. Amerika’da daha da uygun diye biliyorum.
bastet CayGetireyimMi Kovaya su doldur, küveti kaldır boşalt vs, lohusa bir kadın için bana bu ürün çok daha pratik geldi, tabii yine sizin tercihiniz bir şey diyemem 🙏