miyasekubra __mom1 Doğrudur bizim mındık saklıyo kendini😆 kafa yapısından belli oluyo mu doktor kız gibi dedi ama hayırlısı olsun inşallah
Ygllll __mom1 vallahi ben de anlamıyorum ahahahah 🤣 gitti binbir emekle yazdıklarımız 🤣🤣🤣 yargı machine olmuştum bir miktar incindim
__mom1 Ygllll aman olsun insanların kirli düşünceleri açığa çıkmıştı korkunç şeyler yazıyolardı iyi olmuş silindiği daha da çirkinleşmeden
Denizegeabioluyor __mom1 evet canim nub tahmini tam tutan bisey degil oyuzden onemli olan tam cinsiyetin gorunmesi😊
__mom1 Denizegeabioluyor çoğunlukta doğru çıkıyor hatta ben kendi doktoruma 12.haftada cinsiyet değişir mi diye sordum değişmez dedi bakalım fetal dna sonucu ne gelecek en kesin o
__mom1 Tiniminihanim00 genital çıkıntının olduğu yeri çekmemiş doktor bacağını çekmiş. Ben sadece nuba bakıyorum. Diğer kemik yapısı vs bilimsel yanı yok çünkü
__mom1 Eessraa34 canım senin bebek 15 hafta olmuş artık bacak arasına bakıp görmesi lazım doktorunun.
__mom1 Eessraa34 nubu görünüyosa bakarım ama nubsuz tahmin yapanlar da var. İstersen post aç herkes baksın