Kkgmze Kızlar 28+5 teyim bebeğim çok hareketli değil yani hissediyorum tabii ama öyle aşırı kıpır kıpır değil bundan önce de öyleydi kontrollerimiz de bir sıkıntı yok ama yine de tedirgin oluyorum sizde nasıl durumlar
efem1 Kkgmze bende aynı 28 haftadayim benim bebekte aynı keyfi yeterse pıt pıt atıyor çok şükür bende korkuyordum ama normal diyorlar
Diidosd Kkgmze benimki 16da başlamıştı harekete. Sürekli ve çok hareketli. Beni yoruyor o da 😅 32+5teyiz hala bolca hareketli. Dur bakalım sonumuz nasıl olacak. Doğumdan sonrasını merak ediyorum. 🤭
femme Kkgmze bende 28+3 günlük hamileyim arada assagi doğru baskı gibi hissediyorsunuz yada bazen toplanma gibi
Syd_nrr 24 haftalığım benimde öyle zaten geç hissettim baya çok nadir kipirdiyo zaten doktor kontrolünde çok tembel demişti 😀 doktor bı sorun görmediyse bence çok takma
Kkgmze Eşime de belli edemiyorum hemen panik yapıyor ama ben sürekli düşünüyorum diyorum acile mi gitsem 😂hafta içi kontrolüm var bi iyi olduğunu duysam daha bu kadar panik yapmicam
Diidosd Kkgmze sağlık ocağına gidiyor musun orda da doppler ile bakıyor kalp atışına baktın çok tedirgin oluyorsun. Hemen git rica et hareketleri azaldı dersen kontrol amaçlı bakarlar dinletirler kalbini minişinin
Kkgmze Sağlık ocağında ki ebemiz arıyor arada halimi soruyor ilaç yazdırcağım zaman gidiyorum ama hiç gel kalp atışına falan bakarız dememişti olmadı arada oraya da giderim sorayım da ☺️ teşekkür ederim ☺️