Kubrarana Bugün ikili test yaptım ultrason da çıkan ense kalınlığı 1.9 çıktı risk grubundasın ama kan tahliline bakalım ona göre net söyleyelim dediler sonuçlar da on gün sonra çıkacak 😣 duramadım bende yarın başka bir doktora daha görünücem 😔 başına böyle bir şey gelen var mı çok üzgünüm çok 😣
Kubrarana GamzeCan 2 ve üstünü diye yazıyor netten araştırdım ama iki farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi yarın başka bir doktora görünücem inş bir şey çıkmaz kan tahlilim de temiz çıkar 👐🏻 Kime güveneceğimi bilmiyorum artık bende 🤷🏼♀️
GamzeCan Kubrarana içini ferah tut bu testler 100 de 100 doğru sonuç vermiyor zaten. Cok doktora gidip kafanı karıstırma kan testi sonucunu beklee❤️
Mucizesinibekleyenacemianne Doktorlar niye böyle ya:) şu stresi yaşadığınıza değmez inanın.. benimki 2.8 cıkmıştı ikilide. Sordum 3 ve üstü bize göre sıkıntı dedi. Sınırda olmasına ragmen içimi ferah tuttum.. çünkü doktor rahattı. Oyüzden kasıntı doktorlara bakıp kendinizi de bebeginizi de strese sokmayın.. 1.9 cok normal bi değer bence 🤗🌸
Zeynepf Benimde Papp-a değeri düşük çıktı doktor açıklamada yapmadı 3 lü tarama testi yapalım dedi bende korkuyorum