Silahimigetiraysel Bltdilek olmaz büyük ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun 😊 yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Busramomy Bltdilek masallah canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim baya belirgin ❣️ bende ilk hamileligimi 4 gün kala silik cizgi ile ogrendim
Bltdilek Silahimigetiraysel teşekkür ederim 🙏 kitlerle takip etmedim ama sanırım 17 - 19 arası yumurtladım
a_yse12 Hayırlı olsun cnm bnde adete 2 gün kala öğrendim kanda çıktı adet günüde teste ağla ağla hala agliyom sevinçten inanamiyom rüya gibi birşey bu mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize ♥️🙏🏻
Bltdilek a_yse12 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🫶 ben de heyecandan diğer testleri yapamıyordum elim titriyordu
Deletedmom_103 Bltdilek kız saçmalama 1 2 testte yanılma olur hepsi yanılmaz 😂😂. Hayırlısı olsun 2 günde bi düzenli kan verip artışı kontrol edin 🌺😻
Eluf Bltdilek hamilesin canim yarin ac karnina git kan ver hcg takip et iki günde bi iki kat artiyor zaten hayırlı olsun
Prenses016 Bltdilek ne yanılması kız baya ben geliyorum diyor yavrun🥰 hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Zeyno800 Bltdilek tedaviyle mi oldu sorununz varmıydı paylaşırsanız sevinrim Ovulasyon testi kulandinmzmi
Bltdilek Zeyno800 Ovülasyon testi kullanmadım . Tedavisiz oldu. Sadece bu ay bir iki gün soğan kürü bir hafta falan da incir kürü yaptım