findikannesii 10+4’te doktorum %60-%70 oranında erkek dedi. Ama değişebileceğini de söyledi. Kız dese değişebileceğini düşünürdüm belki ama erkek de değişme olasılığı nedir? Başına gelen oldu mu hiç?
Pinklove findikannesii bebeğin cinsiyet organı 11 haftada oluşuyor doktor 10 haftalıkken nasıl tahmin etti ki
Hilal2901 findikannesii 12 de erkek dedi hala erkek devam ediyor😂 ablama erkek dediler 20. Haftada kız dediler
Ozlemdemir findikannesii benim doktorum 13 haftalıkken bile yuzdelikli bı bilgi vermedi çünkü çok çok erkenmiş 10.cu haftada cinsiyet çok uçuk geldi bana
Mochi findikannesii 10+4 te cinsiyet belli oluyor mu ki🙃 Ultrasonda gün olarak ileri de gidiyorsa tabi görünmüşte olabilir. Ama %60-70 demiş yani kesine yakın bir olasılık değil değişebilir
findikannesii Yani hiçbir şey görmemiş olsa belki tahminde bile bulunmazdı diye düşünüyorum. Mutlaka bir şey görmüş olmalı ki tahmin verebilsin öyle olmuyor muydu:D
cokkasmabeabi findikannesii 12 haftalık erkek denildi 15ten sonra bir kız bir belli değil vs denildi şu an 5 yaşında kızım var. Bunda da 17 haftalikken tahmin yapıldı kesin kız denildi. Başta zaten bi cikinti görülüyor 15twn sonra kızlarda o kayboluyor
findikannesii cokkasmabeabi doğrudur o da belki ondan değişebilir dedi. Böyle örnekler var mı acaba diye sormuştum ben de. Teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻
gizemcivil findikannesii erkek bebeklerinki önceden belli oluyormuş diye duydum ben kız bebek daha geç görünüyor sağlıklı olur inşallah