Nezoik Hanımlar aramızda astım rahatsızlığı olup da normal doğum yapabilen var mı? Ben doğuştan astım hastasıyım. Normal zamanda bile zor nefes alıyorum. Doğum esnasında gücümün yeteceğini zannetmiyorum. Zaten çok korkuyorum doğum esnasında bayılır kalırsam bebeğim de ben de ölürsek diye.. Henüz 6 haftalık hamileyim yani bunları düşünmek için çok erken biliyorum. Doktorum da henüz bu konuda konuşmuyor zaten pek. İleride belli olur şimdiden bir şey diyemeyiz diyor. Ama beni şimdiden korku sardı nasıl üstesinden geleceğim yardım edin lütfen 😧
sudamlasi Nezoik astımlı olup normal doğum yapan bi çok kadın var.Zaten çok ileri bi astımsa doktorunuz sizi yönlendirir doğuma engel mi değil mi arastırılır. Ölmezsiniz yani
Cereninanir Nezoik astım hastasıyım, 27+5 Doktor tıkanırsan normal doğumdada sezeryandada tıkanırsın her ihtimale karşı doğumuna ventolinle gircez dedi. Hayırlısı olsun😊
Esramuratt Nezoik Bende astim hastasiyim kuzum doktorum da biliyor hic oyle normal doguramazsin filan demedi ama engel olucaksa doktorun muhakkak bilgilendirir ilerleyen zamanda simdiden kafani buna takma hamileligin tadini cikar 🙂