Meleklerkorusun 8+2 normalmi kızlar sabah aç karnina böyle kustum midem boş oldugu icinmi bi sorun varmidir
Aysee1123 Meleklerkorusun Açken olabiliyor öyle banada birkere olmuştu kendinizi bu zamanlarda aç bırakmayın aç durmayın yani özellikle sabahları
semosderler Meleklerkorusun sabah kusmaları gebeliğin normal gittiğine işaretmiş , doktorum öyle söylemişti
Esracmmm Meleklerkorusun bende bugün kustum sarı acı korktum sen gibi ama bende erik yiyince oluyo belki de sende öyle
Meleklerkorusun Esracmmm bikac gundur erik yiyorm ama bayramdan beri kusmuyodum bu sabah biraz ac kaldim tam kahvalti hazirken kustum bilmiyormki bende normal kusma degil diye korktum
Esracmmm Meleklerkorusun doktora gittim kendi vücudunu tanı dedi ben acı ya da erik yersem ertesi gün sabah öyle kusuyorum normal de hiç kusmazdım dün bişeyim yoktu mesela kendini takip et ne yiyince oluyo diye
MirsT Meleklerkorusun sabah kalkar kalkmaz su içme miden boşken benim hükümdür ilk işim su olurdu bıraktım birde hemen bişeyler atıştır mideni yatıştıracak ☺️
Nil12345 26 haftalığım 5 haftalıktan beri kusuyorum hala kusuyorum sabahları safra kusuyorum yani sarı avı su mide sabahları boş olduğu için hala da safra kusuyorum yani normal