Lamiya_Deniz merhaba kızlar, burada görme bozukluğu olan hamile kadınlar var mı? Eksi 2.5 görüşüm var, yakın zamanda göz doktoruna muayene oldum, hafif miyopim var, doktor normal doğuma izin verdi, görme bozukluğu olup doğum yapacak olan var mı?
minikoannesi123 Lamiya_Deniz benim de bir gözümde 3.75, bir gözümde 3.25. Görme bozukluğu hamilelik ya da doğumda neyi etkiliyor onu anlamadım ama
Didem-K Lamiya_Deniz Numaran düşük olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum. Benim 7.50 miyopi, 1.00 astigmat, dekolman ameliyatı geçmişim olduğu için ıkınmam kesinlikle yasak mecburi sezeryan olacağım
yagmur089 Lamiya_Deniz yani dogum yapabilirsin gormeyle ne alakası var anlamadim benim arkadsim var gozu 6 numara 2 cocuk dogurdu hic alakasi yok kim dediyse gozunu korkutmak icin demis kor olanlar nasl dogum yapiyor gozle mi dogum yapiliyor da anlamadim yani
Lamiya_Deniz minikoannesi123 gözlerin kökleri zayıfsa, doğal doğum yasaklanabilir, doktorların dediği gibi yanı 🤷🏻♀️ çünki görmenin daha da düşme riski vardır ıkınma dolayından
minikoannesi123 Lamiya_Deniz ilk defa duydum bunu ya çok şaşırdım, 31 haftanın içindeyim doktorum da hiç söylemedi birdahaki gittiğimde sorayim olmadi
minikoannesi123 Lamiya_Deniz şimdi baktım da 6 ve üzeri dereceli olanları için problem olabiliyormuş evet
Lamiya_Deniz yagmur089 hayır o iş öyle değil işte, çok fazla insandan duydum hem doktorumda söyledi, ıkınmanın gözlere tabiki etkisi var, görmenin fazla düşük olması ve göz köklerin zayıf olduğu hallerde doktor yasaklıyor bi çok halde duydum hatta gördüm bile mecburen sezeryana aldılar bazılarını 🤷🏻♀️
yagmur089 Lamiya_Deniz him ilk defa duyuyorum benim yani arkadasiminda goz problemi vardi numarasi 6 yani miyobuda var gozluk kullaniyor ameliyat demis doktor ona ragmen dogurdu kisiden kisiye degisebiliyor tabiki