Dudumundo Kızlar sıfır eve taşındım ama evye böyle oldu birden. Elimde porçöz ve çamaşır suyu dışında kimyasal yoktu. İkisini de deneme yapmak için tekrar döktüm ikisi de karartma yapmadı. Neden olmuş olabilir ve nasıl geçer bilen var mı?  Fotoğraf koyabildim mi emin olamadım.
Mutlulukkk Dudumundo ikisini ayni anda doktuysen o yapmis olabilir. İnşaallah zamanla su degdikce gider. Gitmezse cifle ovalamayi deneyin bi bakalim
Dilsay Dudumundo Maalesef ki porçöz böyle yapıyor ve geri dönüşü yok..Değiştirmekten başka çaren yok artık.
eymenmom07 Dudumundo bu evyeden bende de var illet bişey. Çok leke tutuyor ve asla tam anlamıyla temizlenmiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dudumundo Esraliiii Mutlulukkk yok aynı anda değil, hatta hiç özellikle dökmedim ki ikisini de. Elimdeki malzemeler bunlardı demek istiyorum :(
Dudumundo Dilsay tekrar deneme yapmak için porçöz döktüm bir şey olmadı ama? Kesin bilgi mi porçözün böyle yaptığı? Ay allahım ya :(
Esraliiii Dudumundo degismeniz lazım o geçmiyor maalesef kötü giruntu porcoz hiç alamdim eve almyin bence ağır kimyasal
Mutlulukkk Dudumundo hmmm. Benimde bi ara lavabom tikanmsti ve bi ilac dokmustu tanidik abi. O da ayni boyle leke yapmsti. Zamanlaa lekesi azaldi. Belki sizinde oyle olur 🙄
Dilsay Dudumundo Evet anneminde muslugu boyle oldu😂Kuzeniminde evyesi boyle oldu🤭Aynaya degdiginde aynada bozuluyor haberin olsun.Hemen durularsan birsey olmaz