alyapoyraz Bet1 yaşadıklarının aynısını yaşıyorum canım sanırım normal herkese oluyor daha çok erken zaten beklesin biraz bebeğim 😂
incinur0102 alyapoyraz aynı şey bende de oluyor canım,gayet normal bir durummus,rahim buyudukce baskı dahada articak dedi doktorumuz,kanama su vs gelmiyorsa korkma hiç dedi bize
alyapoyraz incinur0102 anladım canım teşekkürler 🌺 bende daha kontrole gitmedim endişe ettim bel ağrısı olunca
Hlmylmz_69 alyapoyraz bende de 29. Haftada oldu çocuk kalçaya oturuyor dediler kalsiyumu eksikliği canım yoğurt falan dikkat et ama magnezyum başlar sana maden suyu iç ben bacağımı sürüklüyordum kalçam çok kötüydü
alyapoyraz Hlmylmz_69 maden suyu firmasına ortak edecekler canım beni nerdeyse 😂mide yanmasından her gece içiyorum bir şişe.magnezyum vardı bitti sağlık ocağında ki doktor yazmadı anca kontrole gidince doktorum yazar ♥️
Hlmylmz_69 alyapoyraz bilgiliysen ne güzel ben ciğer geliştirici vurulmuştum korkudan gördüğüm duyduğum herkese anlatıyorum yani çok çektim 32 haftada geçti
alyapoyraz Hlmylmz_69 valla canım ben ne kadar bilgilid olsam he hamilelik herdogum farklı olduğu için insan hiç bilgiliyim demesin yanılır yani
Deniztrn alyapoyraz garip hissediyorsan durma.. için rahatlasın.. ben normal erken doğum yaptım benzer ağrılar çektim ve çok geç anladım.. ağrılar ne zamandan beri var? Şiddeti hep aynı mı artıyo mu?
alyapoyraz Deniztrn kaç haftalık doğum yaptın canım evet garip hissediyorum yani normal doğum yapmadığım için garip geldi resmen dışarı çıkacak gibi baskı yapıyor alttan o yüzden sordum sonra erken doğum olursa pişmanlik yaşamım diye ama normal dendi ben dönmediği için sezeryan olmuştum önceden o yüzden ilk kez böyle hissediyorum
alyapoyraz Hlmylmz_69 senin için demedim canım kendime diyorum zaten belki başına gelen vardır diye sordum normalmis
Deniztrn alyapoyraz ben 25 haftalık doğum yaptım. Senin anlattığın gibi başladı git gide şiddetlendi. 2 gün sürdü toplamda. O arada doktora gittim tabi ama sıkıntı yok demişti o yüzden içimde şüphe kalmasına rağmen üzerinde durmadım çünkü herkes beni evhamlı olmakla suçladı.. keşke kendimi dinleseymişim. O yüzden içinde huzursuzluk varsa git doktora.. ona güvenmezsen ikinciye git.. benim evhamıma artık kimse karışmıyo.. olan olduktan sonra..
alyapoyraz Deniztrn kaybettin sanırım canım rabbim sabır versin evet eşimde beni suçluyor sana kalsa şimdi dogurucan daha iki ay var deyip duruyor çok karisiyorlar şuan az az devam ediyor bebegin hareketleride iyi biraz daha böyle devam ederse gidicem bayadir da muayne olmadım en son 24 haftalıkken muayne oldum bayram falan girince araya uzunda oldu içim rahat değil
Deniztrn alyapoyraz yok çok şükür kızım yaşıyo 22 aylık ama çok zor zamanlardan geçtik ve hepsi önlenebilirdi..