sacmalamakizim CmreKsidar kızım bazen ağladığında beyaz gürültü açıyordum, sakinlesip uyuyordu, bazı sesler yenidoğan bebeklere huzur veriyor, çünkü kendini anne karnında gibi hissediyorlar. Fön sesi ya da yağmur sesi de olabilir ama en etkilisi beyaz gürültü.
Zeynepp054 inci_tanesi Yaa emzik ve biberon kabul etmeyişi sizin icin zor tabi. Sizi sürekli emmek ister oda kısır döngü yaratıyor malesef. Biraz daha sabredin sürekli emme hali geçecek rahatlayacaksınız
inci_tanesi Zeynepp054 İnşallah bazen zor oluyor gercekten ikinci çocuğum ilk oglumu ihmal ediyormusum gibi hissediyorum sürekli emiyor kucak istiyor
kayra21 CmreKsidar Kızıma kolik diyen doktor olmadı sebepsiz ağlıyordu ama ne ağlama dk tutmuştuk 45 dk ara vermeden sadece durup 2 sn nefesini toplayıp ağlıyordu 🤯 biz bi çözümünü bulamadık doktorda o ağlayacak sen dinleyeceksin dedi 😝 yavaş yavaş azaldı ama 6 ay sürdü diyebilirim
kayra21 CmreKsidar Çok zor cnm anlıyorum seni ama sabret geçecek benim kızım 16 aylık oldu bile zaman hızla geçiyor
Deniztrn CmreKsidar zıpzıp beşik kolik bebekler için mükemmel bir şey 😅 bakıcı gibi ağlıyo mu? Koy içine saniyeler içinde susuyo.. gazı mı var? Koy içine bir kaç dakika içinde işlem tamam.. ama zıpzıp yani yaylı sağa sola değil aşağı yukarı sallanacak.. bunların bir de motorları var düğmeye bas ve sakinleş.