Kvsrnl123 Merhaba ben en son 7 ekimde adet gördüm 8 ksımda idrar testi yaptım pozitif çıktı akşam hemen hastaneye gittim 161 çıktı o arada idrar yolu enfeksiyonu oluyordu arada 9 kasımda devlete gittim gebe şüphem olduğunu söyledim tekrardan değeri merak ettiğim için o günde 198 çıktı ilk gittiğim doktor 2 hafta sonra gel dedi bana ben dayanamadım bu gün 1 hafta oldu sağlık ocağına kan verdim değerlerimi merak ettim kaç diye yarın alacağım sonucu ama sabırsızım inşallah sorunsuz bir gebelik olur ilk defa böyle olucak . bir haftada sizce kaç olmuştur en son 198 di 9 kasımda 1500 çıkarsa kese gözükür mü teşekkğrler şimdiden🙏🏻
Cereninanir Kvsrnl123 adet tarihine göre 5 haftalık. Ama değerlerden anlamam. 5 haftalık öğrendim 6071 çıkmıştı sonuçta. 6 haftalık kese göründü 7 haftalık kalp atışı dinledik
Kvsrnl123 Cereninanir benim şuan 5 hafta 4 günlük değerm 2630 çıktı ultrasona girdim vajinalda görebildi anca ama daha ufak pzartesi tekrar çağırdı
Kvsrnl123 Esrarslan bende gözükmedi üstten alttan gözüktü vajinadan girdi yani öyle gördü oda zar zor gördü 😖 pazartesi gidicem tekrar bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz 😖