Betulkpln Merhaba kızlar Ankarada özel hastanelerdeki güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Gittiğim hastane 15bin istiyor pahalı mı acaba 🤔
Mevagamze Betulkpln 19 Mayıs a gidiyorum ben canım normal doğum 8.500 sezeryan 10 küsür denildi paketleri de 17 bin bu yıl çok artmış fiyatlar
MUSU21 Betulkpln cigdem askin guler de 25 26 bin paket fiyati. Dogum losante deymis. Vay be natomed de bile 20 binse… hic gitmedim ama bildigim kadariyla kucuk yogun bakimi bile olmayan semt poliklinigi gibi bi yer.. yanlis miyim?
Tgcey Betulkpln merhaba natomedde 3 boyutlu ultrason var mı acaba bebeği çok merak ediyorum en azından 1 tane öyle fotoğrafı olsun istiyorum:)
Betulkpln Mevagamze çok duydum ben de ismini arkadaşlarımdan hepsi memnun, belki doktor değişikliği yapabilirim cok tesekkur ederim canim cevabın icin🤗💐
Betulkpln MUSU21 tam teşekküllü bir hastane değil canım ama yoğun bakımları var kadın doğum doktorları da gayet ilgili ben canan hocaya gidiyorum memnunum ama doğum fiyatı bu kadar fazla beklemiyorduk açıkçası hastaneye göre çok geldi bize
223mom MUSU21 gölbaşında mı yani çok uzak değil mi çoğu kişiye başka hastaneyle anlaşmaları yok muymuş
Betulkpln Yldzhra her ay artıyor sanırım bizde bi ay önce sorduğumuz da 12 bindi şimdi 15 olmuş sadece doğum 🥲