Replay Burcu395 yemem mi hiç 🫣 yola çıktığımda arabada yemiştim bebişim maşallah çok hareketli ama kendini saklamayı da çok iyi beceriyor valla 😂
Burcu395 Replay istemiyorlar huzursuz oluyorlar bbg evı vardı ya bır ara :)) özelimiz falan kalmadı dıye söylenıyolar bence bize:)))))
Replay Burcu395 😅😅 çok haklısın vallahi sürekli gözleniyor minik kuzular rahatsız oluyorlar belli ki 🫣 sağlıkla gelsinlerde cinsiyetleri sadece kimlikleri için 🙏🫶
Burcu395 Replay aynen öyle canım bakalım yarın benımkı kesin kız diye netleşecek mi saat 11 de doktora gıdecem bu arada hangı sehırdesınız
akyol Burcu395 benim de 13 Ocak. Doktor 12+5 de erkeğe benzetti o günden bu güne de daha gitmedim. 17 Mayıs’a randevu aldım tam netleşsin öyle gideyim dedim bakalım ne diyecek çok merak ediyorum 🤭
Burcu395 akyol hadi hayırlısı gönlünüzden ne gecıyorsa onu versin Allah ocak hamileleri hep erkek benım gıbı kızı olacaklar baya az valla :)) kızları vermeyecez kolay kolay büyüyünce sayılarımız az yaşıtları olarak haha:))
akyol Burcu395 😄 evet genelde erkek duyuyorum bende. Bir kızım var gönlüm bi de erkek evlat istiyor tabi yine Rabbim bilir en hayırlısını en güzelini nasip etsin bizlere🤲🤗
Burcu395 akyol Allah basta saglıklı sıhhatli versin arkadasım ınsallah ta bebişin erkek olsun hayırlısıyla benımde ilk cocuk kız cocuk cok ıstedım bende
Burcu395 Replay Balıkesir ayvalıktan bursaya gelin geldım ama İzmire cok gıttım babam emekli albay orduevine güzelbahceye foçaya alaçatıya cok gıttım siman hiç yabancı gelmedi canım
bsraa16 Elif_p 12 haftalıkken doktor ikili tarama testi yaparken erkek gibi dedi ama kesin konusmadı bende erkek hissediyorum ama ultrason fotografı attım bir kaç kere buraya kız dediler 😂😂 ayda bir kontrolüm artık cuma kesinleşsin diyorum 🙈
Burcu395 Burculuer hadi inşallah canım bende bugün gıdecem kıza benzettim demıstı zaten bakalım bugun netlesecekmı bende değişmesin ıstiyorum
Bosunadunya Burcu395 benimde 11 Ocak doktorumuz net bir şey söylemedi ama erkek gibi dedi hayırlısı ❤️