Hilall2218 Hamileliğimin başından beri tuzlu şeyler yemek istiyorum tuzlu yiyince mutlu oluyorum cinsiyetini daha öğrenmedik 15 haftalığız
turkuaz_ Hilall2218 bende hep tuzlu istedim kızım olur diye seviniyordum ama oğlum oluyor 😁😁 tabi bunada seviniyorum ama oğluşum kandırdı beni 😄
Youngmotherr turkuaz_ ben de hep nerde ekşi varsa oraya koşuyodum doktor bile kız diodu pipisini görene kadar 😂
Burcu395 Hilall2218 yakın zamanda öğrenirsiniz bu yüzük olayı benım işime yaradı hurafe dedikleri bende tuttu hep yuvarlak cizdı kolyemi alyansımı taktım yaptım o bende işe yaradı
Burcu395 zeyneepppsultannn zincirinize alyansınızı takın uzanın kolyeyi karnınıza dik sekılde yukarıdan uzatın sallanmaya başlayacak ileri geri gelirse erkek yuvarlak kendı etrafında daire çizerse kız ben normalde bu tarz seylere gülerim bende tuttu doktor da kız deyınce tek tutan sey bu dedım kendımce:)))
Medine05yasar Hilall2218 Allah izin verir 3 cü oğluma hamileyim canım sadece tuzlu ve ekşi cekiyor kızımdada tatlı canım çok çekiyordu tabi kişiden kişiye değişiyor
Hilall2218 Youngmotherr erik yiyorum diye kızım olacağını söylüyorlar ben kız olacağını hissetmiyorum ama hiç
Burcu395 Hilall2218 Allah gönlünüzden geçen neyse onu versin dedıgım gıbı ben inanmam bu tarz seylere hiç yani komik bile gelır bende bu olay tuttu 3 gun sonra doktora gıttık kız dedı :)