Aryam2019 28 haftalık hamileyim iki gündür çatım çok ağrıyor ne yürüye biliyorum nede oturtabiliyorum 😩😩uzansam bile sağıma soluma dönsem aynı 😭😭😭 ağrısı olanlar siz ne yapıyorsunuz geçmesi için ??? Bi kaç egzersiz yaptım ama hiç faydası yok
Seyhann Aryam2019 36 haftadayim yaklaşık 1 aydır bende de var ilk zamanlar bu kdar değildi sadece sagima soluma zor dönüyordum ama smdi oturduğum yere bacagimi koyamiyorum bile sol tarafı özellikle çok agriyo ama geçmiyor canm yapicam bsey yok galiba
Birmelekbirbebekannesi Aryam2019 çatı ağrısı mı bilmiyorum bende28+3 gebeyim hareket ettikçe çok kötü ağrıyor sağımdan soluma dönemiyorum afedersiniz idrara sıkışık Sam kambur gibi yürüyorum. Sanki bacaklarım ikiye ayrılacak gibi
Dyg34 Aryam2019 30 hafta benimde öyle doguma hazırlıyor vucut normal herhalde haftalarımız yakın herkez bende de var dedigine göre 🤷♀️
SaniyeBektaYazc Aryam2019 ben bugün çarı muaynesi oldum çok acımadı o an için ama ayağa kalkınca bizaöan sonra acımaya başladı sağıma soluma yatakta dönerken canım yanıyor böyle olan var mı
Aydemir Bu çatı ağrısını tarif eder misiniz lütfen. Geçmek bilmeyen 1 haftadır süredir ağrım var al tarafımda sanki kemiğim ağrıyor gibi. Kasıklarım da ağrı hiç yok ama ne sağa ne sola rahat ettirmeyen bi ağrıyla savaşıyorum fazla ayakta durunca da hissediyorum. Bu arada 31. Haftanın içindeyim.
2prensesannesi_ Aydemir aynı sorun bendede var.31haftalık oldum.son iki haftadır alt tarafta bi baskı kaşıklarda agrı var.birde arada karnım çok sertleşiyor.ikinci hamileliğim ama hiç yaşamadım ilkinde böyle.
Aydemir 2prensesannesi_ benim ilk o yüzden ne oluyor anlamıyorum da kasık ağrım hiç yok nerdeyse. Ama bu kemiğim deki ağrı zamanla daha da kötü ediyor beni.
Aryam2019 Aydemir özel bölgeme arı sokmuş gibi 😁😁😁 pişik olmuş gibi yürüme şekline girdim alt tarafta baskı hissediyorum bu şekilde ağrım var
Aydemir Aryam2019 aynen öyle benimde yürüyüşüm değişti. Eskiden hamile görünce neden böyle yürüyorlar anlamıyorum derdim. Meğer nedeni işte bu ağrıymış. 🙄