Soylutulay Kızlar 26 haftalık hamileyim gece uyku arasında hep su içiyorum normal de zararlı olduğunu duymuştum kişinin beyin fonksiyonlarına zarar veriyormus ama engeleyemiyorum kendimi benim gibi olanlar var mi
beyzacmvrc Soylutulay valla uyku arasında benim kaç defa uyanıp da su içtiğimin haddi hesabı yok canım. Saat başı uyaniyorum en az. Ağzım kuruyor yapış yapış oluyor. Çok susuyorum
Sila66 Soylutulay ben ıcıyorum hatta sağa sola donup duruyorum eşim anlıyor verıryor😂😂😂 yenı duydum daha 🤷🏻♀️
Yazmelegi_ Soylutulay ilk defa duydum dediğinizi ben içiyorum ağzım kuruyor ,sabaha kadar da uyku yok zaten, sağa sola dönüp duruyorum en son eşim diyor ki şu suyunu iç bi süre de olsa rahat yat diyor artık oda alıştı 😁😁
Soylutulay Denizkaramuk valla bende inanmak istemiyorum çünkü gündüz kadar bende gece uyku arasinda su içiyorum fakat her araştırma sayfasında zararlı olduğuna dair bilgiler var beni rahatsız ettti o yüzden sadece ben mi yapıyorum acaba yalnız miyim diyip merak ettim
Kalbiimde2can Soylutulay iciyorum hic bir zarari yok sadece uykuyu acabiliyor bazi kisilerde tek sorun o canim
yanlisanlamaama Soylutulay su neden zarar versin ki bebeğe anlayamadım? Ben sürekli uyanıyorum her uyandığımda da içiyorum
Soylutulay yanlisanlamaama bebeğe değil zaten kisinin kendi sağlığı için uyku arasında su içmek zamanla mide ve beyin fonksiyonlarına zarar veriyormus
yanlisanlamaama Soylutulay hee amaaan su da içmeyeceksek 😀 takmayın susadıysanız için herşeyi düşün düşün ne yiyip içicez netice kola daha zararlı çatır çatır içenler var her gün 😀
ikbalk Soylutulay başucu sürahim var, gece sürekli susar su içerim yoksa boğazlarımın kupkuru olduğunu hissediyorum. Hatta basen suyum biter eşim anlar üf püf yapmamdan gidip doldurur:) su içmek iyidir, boşver canım:)
Hizligonzales Soylutulay zararli oldugunu duymamistim ben kendimi bildim bileli gece bas ucumda su olur kalkar icerim
Senayl34 Soylutulay suyun ne gibi bı zararı olabilir içmeyelim sabaha kadar susuz mu kalalım 😂😂 gece kaç kere kalkıp yemek yiyorum ben suyun bı zararı olmaz bence
Soylutulay Senayl34 ooo uzmanlar gece en geç 10dan sonra bile yemek yemek zararlı diyor uyku arasında yemek yiyorum diyosunuz 😂
Senayl34 Soylutulay gece 4-5 açlıktan uyuyamıyorum çocuk tekme atıyor uzmanların kendi bildikleri yanıldıklarına yetmiyor onlara kalsa aç kalırız yemek yiyemeyiz aşiriya kacilmadigi sürece sorun yok bence çiğköfte midye kelle paça cips kola ne bulduysam yiyorum canım cekiyor sonuçta azar azar yetiyor çok şükür 37 haftaligim gayette sağlıklı
CeydaST Soylutulay kalkıp 1 lt içmiyoruz ya 😂 2 3 yudum alıp yatıyoruz. Şahsen ağzım açık yatıyorum mecburum su içmeye
melekeflin Soylutulay ilk defa duydum belki doğrudur ama hamielelr neredeyse hep gece kalkar su içer tuvalet ihtiyacına sürekli kalkmamiz gibi bende 26 haftalık gebeyim ve geçen 3,4 kere suya kalkıyorum
muser24 Hamilelikten önce de hamileyken şimdi de gece hep su içerim, suyun ne gibi zararı olabilir Allah aşkına, tabi gece de sık sık tuvalete gitmeyi saymazsak
kevserky muser24 bende öyle hamile olmadan öncede baş ucumda suyum olur kalkarım wcye suyumu içer tekrar yatarım. Oh mis 😅😅😅
kevserky yanlisanlamaama vallahi doğru dedin . Doktorum bana yabancılar neler neler yiyor . O çocuklarına hiçbir şey olmuyor diyor bu kadar takma her şeyi hayatını zindan etme kendine diyor alkol sigara alma çiğ et yeme yeter diyor 😅😅😅 her şeyden az az bosveeer 😉😉