Miniminia Merhaba, ben 14. Haftama doğru rüyamda erkek olacağını öğrendim. Tüm belirtilerim kız gibiydi. 16. Hafta da kesin erkek denildi. Benzer durumu yaşayan var mı? Ya da rüyasının tersi çıkan?
Ggamzeet Miniminia cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz günün gecesinde eşim erkek olduğunu görmüştü doğru çıktı 😂
Miniminia Ebrarkubra yaaaa 😍 tam tersi olduğunu pek duydum diyemem, şaşırdım o yüzden. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🌸
Miniminia Aysee1123 o sıralar yeni doğum yapan kuzenim vardı, özetle rüyasında bir erkek çocuğunun ısrarla benimle kalmak istediğini görmüş. O da hep kız diyordu rüyayı görene kadar, sonra erkek olacak demeye başladı. Öyle de görünüyor ultrasonda 🤭🤭
Ebrarkubra Ceylankayra ayy aynen benimde ikinci kızım olacak…😊😊 Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah😊
Ebrarkubra Miniminia bazen ailemden son dakikaya kadar yanilirlarsa doktorlar diyen bile var 🤣 amin canim Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
minigin_annesi11 Miniminia Ben de rüyamda kız görüyordum hep haftasını hatırlamıyorum ama normalde de erkek gibi hissediyordum 16. Haftada da kız olduğunu öğrendik😍🥲
Biryeniannee Miniminia ilk zamanlar ikisini de görüyordum çoğu kişi erkek diyodu belkide ondan ama içimden kiz geciyodu , sonra en son kiz gördüm rüyamda kizim olcak inşallah💗
Aysee1123 Miniminia Kimisine malum oluyor tabi. Ben normalde saçma rüyalar görürüm hislerimede güvenmem. Ama eşim nadir rüya görür genelde de çıkar ve kalbi temizdir hislidir yani. Onun rüyasından dolayı bir acaba mı demiştim oda oldu emindi bide kızım olucak diyordu hep gördüm diyordu. Öyle oldu 😂
Miniminia H_a03 bir ya da iki defa mesaj nitelikli rüya geliyor, gerisi bilinçaltı diye düşünüyorum canım 🙈🙈
mercimekkoftesi1 Rüyamda arkadaşım bana pembe battaniye verip bunu ben kızıma kullandım sıra sende, sende kızına kullan demişti. Bi kaç hafta sonra kızımın olacağını öğrenmiştim 🥹
H_a03 Miniminia yorumlar da hep geneli doğru çıkmış rüyaların bende de tersi olmuş süpriz olmuştu aslında ikinciyi düşünmüyorduk içimden öyle geçmiş olması gerek ki hep erkek bebek görmüştüm hatta ismine kadar koymuştuk rüya işte 😀
defneemom Miniminia kızıma 12. Haftada erkek dendi 22+3te detaylıya gitmeden önce ki gece rüyamda kız bebek gördüm üstünde pembe tütülü elbise vardı hatta eşime ve kız kardeşime anlattım detaylıda kız olduğunu öğrendim. Şimdi yanımda uyuyor sıpa