Natusek Merhaba kızlar, ben 20 haftalık hamileyim, ikiz, 2. Düzey usg yaptırmak istiyorum ancak Zeynep kamilden randevu alamıyorum bir kaç gün... Başka hangi hastane tavsiye edersiniz (devlet olabilir özel olabilir uygun fiyata çünkü ikizler iki kat daha pahalı oluyorlar... Bir de ben sadece bayan doktoru istiyorum, teşekkürler
Kbrdrmr Natusek benimde ikiz doktorum Bezmialeme gitmemi söyledi orda girdim 240 tl ücreti doktoru çok ilgili geldi tavsiye ederim
OgretmenEva Natusek zeynep kamilden randevu almak için bir hafta uğraştık yılmayın gece 12 ye beş kala arayın siz bağlanıp bilgi verene kadar sistem açılmış oluyor randevu bulma ihtimaliniz artıyor.
Taila Enesim cerrahpaşadan alınıyormu kolay randevu? Bende zeynep kamilden randevu bulamadım malesef ik haftadır gece gündür arıyorum dolu dolu dolu çıldırıcam özellerde sanki dünyayı kurtarıyor abes abes fiyatlar oha dedirtiyor yani 500 tl ne demek ya alt tarafı usg ile bakıyor yani çok öfkeliyim bu absürt fiyatlara olmayanlar ne yapsın randevuda bulamıyoruz haftasıda geçiyo ne olacak bilmiyorum
Chan Natusek Perinatolog istiyorsan bu konuda bayan doktor ve ucuza yer bulma şansın düşük. Koskoca istanbulda bu işi yapan doktorların %95'i erkek. :/ Tanıdığım bir kadın doktor olarak Nisa Hastanesi Reyhan Hanım var. 480 lira istiyordu.
Enesim Taila cerrahpaşadan alabilirsiniz ama takip etmeniz lazım sürekli iptal eden olabiliyor ben öyle alabilmiştim internetten
Natusek Taila ben dün buldum birisi iptal etmiş, gittim, 1 saat sürüyor, vaktınız varsa bulmaya çalışın, hem de kadın yapıyor hem de bedava