Byzaakan Kızlar merhaba 28 haftalık gebeyim normal doğum düşünüyorum doğumdan sonra bebeğin eşi nasıl çıkıyor yine aynı şekilde doğum gibi acı çekiyormuyuz benim acı eşiğim baya düşükte sadece doğurmaya yeter diye düşünüyorum 😂
Mom-babyyy Byzaakan kızımı çıkartılar eşini sonra çıkardılar az bir ağrı hissediyorsun tabiki de ağrı oluyor ama i an kızıma baktığım için farkında değildim 😀🤗
symag Byzaakan hiç birşey hissetmedim .çocuk çıktığı an sancı bitti ve kuş kadar hafiftim 3 dikiş attılar ondada sordular bende bayiltim dedim. Uyandigim da kızım yanımdaydı. Darısı bu doğumda artık. Eşini falan görmedim nasıl cikardilar
Filizert Byzaakan hayır ben çok zor doğum geçirdim açıkçası kisiden kisiye degisir doğum bence ama esi cikarken bi rahatlama hissediyorsun o aninda geliyor sanki hiç ağrı sızı olmuyor ben sancı çekerken ve dikişte cok zorlanmistm
Aylin735 Byzaakan hafif kasiklarina baski uyguluyor ebe hemen çıkıyor öyle ağrı acı yok hissetmiyosun
KadriyeSoyucok Benek gibi acı çekmiyorsunuz ama sancı eşiniz çıkana kadar hafif devam ediyor eşte doğum gibi geliyor
Birglbiray Byzaakan normal doğuruyorsun 🤭 ama öyle bi acı falan olmuyor bebek çıktıktan sonra zaten her şey bitiyor hafiften yokluyor o eşi çıkana kadar ama zorlamıyor öyle ıkınma sancı falan yok kendiliğinden çıkıyor