Gulsumunn_ Ankara bilkent sehir hastanesinde hangi doktorlar ultrason resmi veriyo ve ultrasonda sizede bebegi gosteriyo yardimci olur musunuz ?
Dryaaktikn Gulsumunn_ Merhabalar bende ilk muayeneye ruhiyya ucucuya almistim ama kendisi yoktu asistani vardi kalp atislarini dinletip ultroson kagidini verdi cok tatli bir asistandi kan tahlil sonuclarimi ozlem gunduze gittim doktor kendisi ilgilendi ilgiliydi kalp atislarini dinlettilermi dedi evet dedim ama yinede ultrosona sokup ekrandan bebegimin herseyini basi govdesi diye bana cevirerek gosterdi ama ultroson kagidi vermedi bende istemedim istesem verirdi gibi ikili tarama testi icin cagirdilar fatma salih hocaya aldim cok iyi dedikleri icin insallah iyi doktorlarla karsilasiriz 🌸
Bet1 Gulsumunn_ Necati Hançerlioğlu veriyor gonca Türker veriyor ikisi de bebeği gösteriyor anlatıyor. Ben genel olarak çoğuna gittim ve çoğundan mennun kaldim çoğu anlatıyor bebeği ekranı çevirip bak annesi diye. Bir tek muslume aslı gürün sanırım ondan mennun kalmadım
hulya1406 Gulsumunn_ bende hep Necati Hançerlioğullarına gidiyorum çok memnunum.ilk kızımda da ona gidiyordum yine hamileyim yine ona gidiyorum.Tavsiye ederim.
mylittle_pumpkin Merhaba güzel anneler, acaba şehir hastanelerinde doğumdan sonra bebeği babanın kucağına veriyorlar mı, bir de giydirip mi getiriyorlar bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim :)
Gulsumunn_ Bebegi refakatci giydiriyo diye biliyorum dogumundan hemen sonrada odan temizlenip babayi ve refakatcini aliyolarmis iceriye