MehmedinZeynebi Çok zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın çünkü diğer türlüsü akıl işi değil. Benimde yanlış hatırlamıyorsam 19. Yada 21. Haftamda detaylıya girdim girene kadar herşey o kadar güzeldi ki çok güzel hayallerim oluyodu detaylıya bı giril çıktım beyninden iki tane ismini tam hatırlamıyorum yani hava balonu gibi bişey var dedi uyluk kemiği kısa ve kalbinde parlaklık var dedi üç bulgu var down sendromu olabilir sıvı aldır dedid. Dünyam başıma yıkıldı sanki. O gün bugündür detaylıdan önceki hayallerimi kuramıyorum emin olun 😔 şuan 34 haftalığım bildiğin tüm hamileliğim zehir oldu her şeye kabulüm isyan etmiyorum ama sıvı aldırmak istemedim ve arada kaldım var mı yok mu bebeğim sağlıklı mı diye hala aklımda 😔 bir iki gün önce muayene olsun beynindeki geçmiş ama kemiği ve kalp parlaklığı devam ediyor risk hala var dedi doktorum ben elimden geldiğince güzel düşünmeye çalışıyorum ve şu yaşıma kadar yaşadığım en büyük zorluk belkide buydu kimseyle paylaşmak istemedim ailemden üzülecekler ve sürekli soracaklar eşimle içimizde yaşadık derdimizi ama o kadar ağır geliyor ki hayırlısıyla biran önce doğum yapıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum sizde güzel düşünmeye çalışın o testler ihtimaller üzerine bardağın dolu tarafından bakalım bu çok zor ama başka şansımız yok kuzum Allah’ım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah