Minaa_m Doktorum 18 -22 haftada uygun dedi yaptıracağım iki farklı yerde en uygun 22 hafta da dediler siz ne zaman yaptirdiniz
Merveee_56 Minaa_m ben 22+3 te baktirmistim organlarinin gelişimi tamamlandığı için net konuşabiliyorlar bence biraz geç yaptırın daha iyi
Minaa_m Merveee_56 nerde yaptirmiştiniz özel hastane mi özel klinik mi daha iyi olur benim arkadaşım kliniğe gidiyormuş makinesi daha net ve büyük gösteriyor diyor
cauuv1 Merveee_56 evet banada öyle dediler organların gelişimi 22 de tamamlandıgı icin daha net konusabiliyor doktorlar, 22+1 de gitmiştim
Merveee_56 Minaa_m ben Fehmi yazicioglunda baktırdım özel klinik ve çok ilgili bir doktor herseyine baktı ayrıntılı inceli
Turna44 Minaa_m 22+0 da gittim. Çok güzel zamana denk gelmiş herşey ini net gördü ölçülerini çok iyi yapabildim dedi doktor.
Kediler 21+2′de yaptırdım, her şeyi gayet net göründü. Geç haftalara kalınca doktorların bakmadığı gibi bir şey okumuştum burada, doğru mudur bilmiyorum ama riske atmak istemedim
Herseyguzelolsun7 21+1’de yaptırdım bebeğim iki hafta önde olmasına rağmen kalbi için 15 gün sonraya tekrar randevu verdi. 23+5’te de kalbine detaylı bakılabildi artık 21+1’de duruşundan mı göremedi bilemiyorum baya da karnımı sarsıp uğraştı çünkü. Sonuç olarak 23+5’te her şey daha netti. Size önerim 22’den önce yaptırmayın 22+ bir şeyler olsun bence