Beyzasert Sağlık sorunumdan dolayı 36 haftalıkken sezaryen olacağım ama bebeği küvöze alırlar mı süreç nasıl ilerliyor lütfen yardımcı olur musunuz
Sevilayms Beyzasert 36 hafta cokta erken bır hafta degıl. Solunum sıkıntısı olmasın dıye takıp etmek isteyebılırler Ama aylarca kalacagını sanmam. Belki bir ıkı gun oda durumuna gore
meva_asil_moms Beyzasert 36+1 de suyum geldi kızım 2450gr doğdu küveze girmedi 3 yaşında şimdi 36+6 haftalik oğluma hamileyim zorunlu sezaryen olacak gün alicaz salı endiselenmeyin 36 hafta çok küçük değil solunum sıkıntısı olup olmadığı önemli olan
bitterciko Beyzasert 36 da doğum yaptım 7 gün küvözde kaldı daha önce 2 doz ciğer geliştirici de yapılmıştı
olmezbusra11 Beyzasert 36+5de normal doğum yaptım suyum geldiği için, hiç almadılar şükür 3500 kilo doğdu genelde kiloya bakıyorlar canım
olmezbusra11 Beyzasert canım kuruyemiş ve meyve çok tükettim özellikle muz, bir de kaşar çok kilo yapıyor bebise ben her sabah yedim mutlaka
Oznr001 Beyzasert canım ben 36+3 de doğum yaptım bebeğim Allah a şükür sağlık doğdu kuveze de girmedi