Eflalin290 Dün yaptığım testi atmıştım kızlar bugün ilk idearla yaptığın test dün ki teste göre gölge gibi çıkmış sanırım dün ki kuruma çizgisiymiş kafam çok karıştı almak bullak oldum 🥺🥺🥺
Sevilayms Eflalin290 Testın paketını okudunuz mu ? İlk 5 dk ıcınde cıkan cızgıyı gorsuysenız hayırlı olsun Ama 20 dakıkadan bahsetmıstınız dün, o malesef sayılmıyor
Eflalin290 BurcuArya35 normalde yarın olmam gerekiyor bel agrım karın agrım kasık agrısı ve halsizlik var 🥺🥺
BurcuArya35 Eflalin290 yok yok yapma sağlıkla geleceği doğru zamani bekliyordur uzme kendini hiç 🥰 kaç yaşındasın canm
Eflalin290 BurcuArya35 3 senedir korunmuyorum canın evliyim bu zamana kadar olmadı herşey normal çıktı eşim ve bende her ay bir umut işte benimle birlikte kaç kişi evlendi herkesin çocuğu var çok istiyorum 😞🥺
BurcuArya35 Eflalin290 zamani var demekki canm cok gencsin daha olur sıkma canını 🥰 cokta kafaya takmamak lazim taktikca olmuyor çünkü
rojdaa_5634 Eflalin290 Umutlandırmak istemem ama var gibi ya bir test daha yapın bnce sabah daha garanti olur