Merveokan Nsrntrkdgn bende ilk bebeğimi 33 de doğurdum canım gece uyurken suyum gelmişti hastaneye gitttim ciğer geliştirici falan vurmuşlardı sezeryan oldum hemen on beş gün kuvezde kaldı oksijen alımını kendi yapabilmesi için çok şükür çıktı sonra
cihaninannesi Nsrntrkdgn hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Minnoşun durumu nasıl şuan ? Erken doğum riskin mi vardı yoksa beklenmedik anda mı geldi acaba
Sevilayms Merveokan Su geldikten sonra yani sezaryenden hemen önce ciğer geliştirici vurulabılıyor mu, etkısı oluyor muyumus yanı . Bu içimi rahatlattı aklımda olsun
Nsrntrkdgn Sezeryan olmadım aslında suprizdi ilk doğumum olmasına rağmen acile geldiğimde 4 cm açıklığım vardı direk iğne verdiler doğumhaneye çıktıktan sonra hemen 8 cm oldu 2 saate doğurdum 2.300 gram🥹 şuanda kuvezdee🥹🥹
Skrblt Nsrntrkdgn kilısu falan güzelmiş. Solunum sorunu vs yoska erken çıkar merak etme. Pozitif olup bebeğinin gelişi için kendini hazırla
Nsrntrkdgn Beklenmiyordu herşeyi normaldi hiçbir sorunu yoktu hatta 1 hafta once kontrolum vardı birden sancım geldi🥹 solunum sıkıntısı var biraz geçene kadar buradayız
Alya09 Nsrntrkdgn Rabbim biran önce kwvuştursun dün bende vuruldum ciğer geliştirici 35 haftada yım bel ağrısı düzeneiz sancılwr var
Nsrntrkdgn Alya09 içinizi rahat tutun banada 34 den sonra doğanların solunum sıkıntısının az olduğunu genelde kuveze girmediklerini dediler sizinki 35 olmus💖 hepsi sağlıkla gelsin