aslicerkan Benim doktorum Yrd.Doç.Dr.Rengin Karatayli ben cok memnunum daha kimseden de olumsuz bir sey duymadim kendim pinpirikli birisiyim hamile kalmadan once ona başlamıştım hala da devam ediyorum alanin uzman bir doktor 😊
Simge Gittiğiniz hastane ucretlerinide ogrenebilir miyim. Medicanaya gidiyorum özlem kayacik Günday çok pahali. Ve memnun değilim
Simge Gittiğiniz hastane ucretlerinide ogrenebilir miyim. Medicanaya gidiyorum özlem kayacik Günday çok pahali. Ve memnun değilim
Simge Ftmablmr doktor iyi aslında ilgili ama fazla soğuk numarasi bile yok mesela Allah korusun acil bişey olsa nasıl uluscam.bi şey sormak istesem biraz samimiyetsiz
mom44 Ben mecburen yüksek riskli gebelik doktoruna gidiyorum doktor emel hanım başkentte 200 tl muayene ücreti sgk lı fiyatı. Ama konyada hikmet hocayı çok duydum oda 80 civarıydı onada gitmeyi düşünüyoeum aynı zamanda
aslicerkan Rengin karataylida medicanada ucreti Özlem kayacikla ayni olabilir bilmiyorum cunki benim sigortam farkli.oldugu icin odeme farkli oluyor sgk gibi degil