Nurcanben Arkadaşlar 25 haftalık gebe sayılırım grip oldum boğazım çok kötü ağrıyor boğazıma biraz vicks sürsem bir zararı olur mu sizce hamileyken kullanan oldu mu ?
poyrazin_annesi28 Nurcanben Ben iki gündür çok hastayım yanlış yönlendirmek istemiyorum bilgim de yok ama bugün boğazıma biraz sürdüm iyi geldi inşallah bilen cikwr
ArvenMom Nurcanben hasta olduğumda eczaneden almak istedim eczacı doktorlar pek önermiyor hamilesiniz bizde tavsiye edemeyiz demişti o yüzden kullanmamıştım doktoruna soran varsa eğer muhakak görür yazar
Denisbbs Nurcanben Geçmiş olsun,ben de grip oldum aşırı derecede öksürüyorum ve 2-3 gündür sürekli sırtıma ve göğsüme sürdürüyorum çok iyi geliyor daha önce de sürmüştüm bi zararı yok demişti doktorum.
dilinkopsunemi-bisus Nurcanben ben kullanmıştım sayesinde hızlı iyileşmiştim efsane griptim parol dışında bişey içemiyordum bitki çayı da yasaktı öyle olunca boğazıma ayak altıma viks sürdüm uyudum bişeyim kalmamıştı
Nurcanben poyrazin_annesi28 bende geçen çok hafif mecbur sürdüm iyi geldi ama şuan yatamıyorum ağrıdan tekrar da sürmek istemiyorum zararliysa doktora gidene kadar grip falan kalmaz 15 gün var daha muayneme
Nurcanben ArvenMom ben kimseye hiç sormadim ama bir yerde sanki zararlı diye görmüştüm aklımda öyle kalmış ama ilk 3 ay mi tamamen mi ondan emin değilim
Elnuraa22 Merhaba kızlar 22 haftalık olduğum zaman azar azar kanamam oldu hastaneye yatırıldım 4 gün oldu 5 gün eve çıkışım yapıldı herşey yolunda söylendi şu an 24+1 oldum sırt ağrılarım oluyo kanama yok bebek normal hareketli ama yinede korku var bende böyle bişey yaşıyan oldumu? Olduysa iyileşdimi? Nasıl bo süreç oldu?🥺
Nurcanben Elnuraa22 canım korkunu anlıyorum ama başkasının postuna yazmak yerine yeni bir post açsan kendine nasıl olur ? Bu arada bende de sırt ağrısı falan oluyor her şey normal dediyse doktor bir problem yoktur boşuna stres yapma
Nurcanben Elnuraa22 demek ki kimsenin bilgisi yok kanama falan ciddi bir konu çünkü buradakiler de doktor değil en iyi doktorun bilir doktor da her sey yolunda demiş zaten
defneveannesii_ Benim kalçam ve bacağımda ağrı var günlerdir. Bugün eşim vicksle masaj yapalım dedi, eczacımıza sorduk önermedi. Gebelikte vicks kullanma onun yerine kantaron yağı veya bebek yağı kullanabilirsin dedi, aklınızda olsun. 😌
defneveannesii_ Nurcanben Rica ederim. Ben korktuğum için kantaron yağı da sürdürmedim daha masum yağlar, kremler araştırabiliriz. 🙏🏻😊 Geçmiş olsun. 🫶🏻
Nurcanben Denisbbs keşke bende sormuş olsaydım daha önce doktoruma korktum ya ne bilim teşekkür ederim bu arada
Hernasipvaktineesirdir defneveannesii_ kantaron yağı fazlasıyla masum zaten canım faydası var zararı yok 😃 Ben 28 haftalık hamileyim çatlakları önlemek içinde onu kullanıyorum şuan hemoroid başladı onu yatıştırmak içinde kullanıyorum. En büyük destekçim yanımdan bir saniye ayırmam ve hiç zararını görmedim. Aksine o olmasa ne yapardım diyorum. Henüz çatlağımda olmadı.
Nurcanben dilinkopsunemi-bisus valla uyuyamadım bende bogazimin ağrısına aynen malesef benimde parol dışında icebilcegim bir ilaç yok 😑
_brcu88_ dilinkopsunemi-bisus aynen bende kullandım bel ağrım için çok kötü agriyordu eşim vickisle ovdu masaj yaptı geçti bir problem de olmadı Allah’a şükür
_momnew Nurcanben boğaza nasıl sürüyorsunuz bende tıkanıklıktan dolayı burun için kullandım bilmeden ama çok kötüyüm uyuyamıyorum
defneveannesii_ Hernasipvaktineesirdir Öyle mii ne güzell☺️Ben açıkçası kullanmaya korktuğum için almadım bile henüz. 🙏🏻 Etkisi varsa ne mutlu☺️ Bana da eczacı önerdi varsa onu kullanabilirsin ağrıyan bölgeye diye.😌