Emineqk hemsireanaa merhaba dün doktorum olmadığı için öğrenemedim bugün gittim. Doğum paketleri yokmuş sigortalı 16 sigortasız 18 bin TL imiş. Fotoğraf ve organizasyon için kart veriyorlarmış isterseniz ekstra ücret veriliyormuş. Sezeryan normal aynı fiyat. Normal olursa suni sancı vs verilirse paketin içindeymiş ve bebeğin ilk muayeneleri paketin içinde
Emineqk Mhmt1234 merhaba dün doktorum olmadığı için öğrenemedim bugün gittim. Doğum paketleri yokmuş sigortalı 16 sigortasız 18 bin TL imiş. Fotoğraf ve organizasyon için kart veriyorlarmış isterseniz ekstra ücret veriliyormuş. Sezeryan normal aynı fiyat. Normal olursa suni sancı vs verilirse paketin içindeymiş ve bebeğin ilk muayeneleri paketin içinde
Mhmt1234 Emineqk cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun içindede hiç birşey yok çok pahalı gerçekten yarın bende yıldırım doruk a gidicem doktorum orda diye uzak ama bende sorayım oraya bi
Emineqk Mhmt1234 gerçekten çok pahalı birde baya kötü bir haberle çıktım doktordan erken doğum görünüyor birde bu fiyatı duyunca baya üzüldüm
Busramazan09 Ben de Esentepe Gidiyorum Dr. Harun şimsek kızımında doktoruydu simdi oğlumun aşırı memnunum o yüzden 2. Kere tercih ettim bizde sezeryan & normal farketmiyor 9 bin tl dediler içerisinde kapı süsü katta lohusa şerbeti vs şeyler var .
Annemioluyorumben16 Busramazan09 merhaba bende Esentepe gidiyorum bana doğum için 12.000 dediler acaba doktordan doktora mı değişiyor
Liyahatipoglu Merhaba ben Doruk Yıldırım Hastanesine gidiyorum 2 gün önce doğum paketi hakkında bilgi aldım 10.500 tl olduğu söylendi içinde ufak bir oda süslemesi ve 100 tl ekstre fotoğraf parası bulunuyor
Kirmizibalik1 Nilufer doruktayim ama doguma iki ay yildirim doruk filan mi dusunsem yaa.. asirii pahali ve icinde hic bisey yok saka gibi. Yildirim dorukta oda az bisey susleniyor mesela ne bilim bisiler daha var icinde ve fiyati yari yariya resmen. Sinir oldum ya napicaksiniz kizlar
Eceecim Kirmizibalik1 hayat hastanesinde doğum yaptım 40 gün kadar önce. Doktorunuzun anlaşması varsa tercih edebilirsiniz. Güncel fiyatını bilmiyorum ama çok memnun kaldım gerçekten
Kirmizibalik1 Eceecim yok be canim benim doktorum nilufer dorukta ,bende onceden yildirim doruktaydim , doktorum nilufer acildi oraya gecti dolayisiyla bizde pesine gittik. Ama simdi ucretler acayip pahali doguma kaldi 1.5 2 ay mecbur dogumda baska yere gitcem
YigitPoyrazMomm yasesahin16 Allahin iziniyle bende doruk hastanesinde doğum yapmaya karar verdim memnun musunuz acaba nasıl ilgileri biraz bilgi verir mısınız rica etsem:)
Kirmizibalik1 Bende guncel gidenleri dogum yapanlari dinlemek isterim cok korku basti 32.haftam bitiyor😮💨😮💨
Powerblue-7 Kirmizibalik1 merhaba ben bir hafta önce nilufer dorukta doğum yaptım evet fiyatın içinde hiç birsey yok ama ameliyathane ekibi olsun kat ekibi olsun herkes çok ilgili ve alakalı biz çok memnun ayrıldık hersey çok güzeldi şahsen
Kirmizibalik1 Powerblue-7 odada sus , bebege ilk kiyafet vs hic bisey yok mu icinde :) kac gece kaliniyo surec nasil isliyor musait olunca anlatirmisiniz bizlere ameliyat ekibi guzelmiydi bari bende sezeryan istiyorum ins doktor normal die isrr etmez cati muayenesi olamam ben korkumda😃 kemal koroglu benim dr
Feyzaarpaci Temmuzda tekrardan doğum fiyatlarına zam gelicek diye duydum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum 🤔
Powerblue-7 Kirmizibalik1 Odada sus olarak kapıda hosgeldin bebeğim yazılı kapı süsü vardı het odada bebeğin yatağı ve benim yatağımda ayak ucunda süsleme vardı bebeğin ameliyathaneden çıkışta hastananenin tulumu giydirilmisti ayriyetten babaya baba kahvesi ve kurabiye getirdiler biz 1.5 gün kaldık toplamda ameliyat ekibi cok iyiydi herkes cok destek oldu ve çok keyifli Bi ameliyat sureci gecirdim kat ekibininde hepsi çok iyi ve çok ilgililerdi çok memnun kaldım doğum sonrası sık sık emzirme desteği verdiler bende sezeryan oldum ve çok rahat Bi süreç geçirdim yine olsam yine sezeryan olurdum o kadar rahat geçti çatı muayenesi de olmuştum ondada korkulacak bisey yok bence 😊
Em16 Mhmt1234 ben çekirge doruğa gidiyorum 460 TL sendika indirimiyle 405 TL ödüyoruz. Nurhan hanımdan çok memnunum
Kirmizibalik1 Powerblue-7 cok guzel anlatmissiniz kafamdaki soru isaretleri giderildi hemen hemen.. cok tesekkur ederim ♥️ karniniza bastırılarak kan bosalttilar mi ameliyat sonrasi , birde cati muayene neden oldunuz ki bende sezeryan olcam bugun dr la goruscez insallah
Powerblue-7 Kirmizibalik1 Rica ederim ❤️karnıma bastırıldı anestezinin etkisi tam geçmeden olduğu için çok fazla acı hissetmedim çatı muayenesinide doktorum yapmak istedi çünkü düzenli sancilarim vardı bebekte doğum pozisyonundaydi o yüzden