Sibellllld Kızlarrrr merhaba yeni dogacak olan bebeğim için kehribar kolye almak istiyorum bana onerebileceginz bir sayfa varmı güvenilir sertifikasi olan canlarım
Rabissssscee Sibellllld Instagram mezatcimamii ve heybetli tesbih sayfaları var ikiside eşimin arkadaşı oluyor bakmak isterseniz
Ervablog Sibellllld merhaba bizde kolye bileklik vs satıyoruz Halil Büşra Kaya instdan bakabilirsiniz 🤗
Sibellllld Rabissssscee heybetli tesbih olarka yazdığımda profilinde Melih yazan mi canım yanlış sayfaya yazmim senin yönlendirdi diye 🥰😂
Sibellllld Ervablog tabiki Instagram’dan bakmak isterim her sayfaya güven olmuyor o yüzden hamislerden öneri almak istedim 🥰 sağol canım bakayım simdi 🥰
Ervablog Sibellllld teşekkürler oyle büyük bi sayfa değiliz. Eşim tesbih meraklısı bir gün kolye getirip kızıma taktı memnun kaldık.görenler istedi beğendi Yakın arkadaşlar es dost derken biraz ilerlettik işi 😇
Sibellllld Zeyzey055 aaa evet e bebekde hiç dikkatimi çekmedi aklıma da gelmedi olup olmayacağı orasida güvenilirdir 🥰