_Kubraaa_ Benim gibi olan varmı merak ettim. 5 aylık hamileyim. Acıkmıyorum, canım birşey istemiyor. Böyle bir süreçteyim. Bulantı vs yok fakat iştahsızlık var. Bu durum sizce geçici mi?
Zehra_25x _Kubraaa_ bende ayniyim 27 haftalik olduk ama canim ozellikle bisi istemiyor ve istahimda acik degil.
prenses_annesii2603 _Kubraaa_ bende öyleyim canım sadece ekşi şeyler çekiyor zorlamaya çalışıyorum kendimi 2. hamileliğim ilk hamileliğimde iştahım vardı çok fazla bu hamileliğim cok değişik geçiyor
Mutlulukkk _Kubraaa_ bu durumun ustune pek dusmeyin kafaniza takmayin akışına birakin. Pskolojik olarak insan dhaa cok etkileniyor cnku. Bende de hala oyle aman aman bi istah yok ama onceki zamanlara gore hamd olsun biraz daha iyiyim. Sevdigniz seyleri yapip yiyin bol bol. Ben mesela bi ara patates salatasina dadanmistim. 1-2 hafta icinde 4-5 kere yapmsimdir herhalde. Onu yiyordum acma vs ypip yiyordum altin gunundeki menuler gibi yani 😂 sizde bu tarz seyler yiyip istahinizi kabartabilirsiniz belki ama dediigm gbi de cok takmamaya calisinn 🌺
Mlkkkkkk Zehra_25x bende aynıyım sırf bebiş için yiyorum ama ne hikmetse 28 hafta da 9 kilo aldım hamile değilken daha fazla yiyordum
Zehra_25x _Kubraaa_ bebek icin mecbur yiyorm ben normaldede oyle cok yiyen biri degildim zayifimda demekki hamileliktede pek bisi degizmiyor🤷♀️
Zehra_25x Mlkkkkkk peki seninde bulantilarin uzun surdumu ben nerdeyse 5ylkkende kusuyordum kusma fasli uzun surenlerdede istah kapali olabiliyormus
Lilyumfokimum Canım 34’lere geldim hala aynı. İştahım yok yani yiyorum ama normal. Mesela öğlen yemek falan yemiyorum. Zorla kendim bir iki ara öğün yaparsam yapıyorum kuruyemiş vs. İştahım yok aklıma da gelmiyor. 2 öğünle geçiyor günüm. Hep böyleydi.
Mlkkkkkk Zehra_25x benim kusmam sadece bir kere oldu mide bulantım da 1 hafta sürdü o konuda sıkıntı yaşamadım