SCA Sezeryan sonrası süt hemen gelmez diyorlar. Sizler tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Neler yaptınız ? Ne yediniz ne içtiniz?
Zehra_25x SCA kiz kardesim sezeryan oldu ve sutude hemen geldi normal dogum gibi. Ama haftasini doldurmustu belkide ondn bilmiyorm.
Melodie SCA ben 37+5 te sezaryen oldum ve geldi sütüm tabii ki başta damlaydı ama sürekli alarm kurup emzirdim gemen toparladı
Zmraemr SCA sezeryan yanlısı olmayanların genelde söylediği bir cümle bu ama kimse keyfi olmuyor.Sütünüz de geliyor merak etmeyin.İlk zaten kolostrum geliyor öyle bildiginiz süt akmıyor ve bebeğe en faydalı olanı
Agg0207 SCA gelmişti canım hiç suphey düşme bence .ilk gün sarı süt geliyor ertesi gün eve geçmiştik duş aldım hemen sıcak duş ve masaj yapmistm kendime hemen indi süt hissediyorsun zaten sorun yasamadim
Didoun SCA sezaryandan iki gün sonra geldi. Erken doğum olmuştu bu sebeple de olabilir.Süt arttırıcı Damla kullanmıştım.
yinehamile SCA normal başlayıp son dakika 41+1′de sezaryen ile doğum yapmıştım, benim sütüm çok az gelişmişti, sarılık olduğu için mecburen mama takviyesi yapmıştık
mercimekkoftesi1 İki kez sezaryen oldum ikisinde de bi kaç gün sonra geldi. 17 Nisanda doğum yaptım, 7 gün sonra falan tam anlamıyla sütüm gelmeye başladı. Sürekli emzirdim, bestlak damla kullanıyorum, süt yapıcı şeyler yiyorum.