Neslihankrhmt Güvenilir bir sayfa arıyorum alıp memnun kalan varmı, fotolarını atabilirsiniz , trendyol veya Instagram olabilir güvenilir olsun yeter
YLD_95 Neslihankrhmt Instagram sayfasından annem aldı banada canım çok güzel ben beğendim fotoğraf atamıyorum o sarılı olanın mavi grilisi bendeki sette. Kumaşı yeri güzel fotoğraftaki gibi geliyor 😊
FatmaAselinAnnesi_60 Neslihankrhmt kızım için teyzesi yaptı herseyini sadece babynest istemedim 2 tane nevresim takımı yaptı kendi de satıcı
Senayl34 Neslihankrhmt Instagramda berosh babynest ve lady babynestten sakın almayin dolandırıcı 1 ay önce siprs verdim 10 gün gecikti kadına yazdım crvp yok hiçbir yerden 700 TL para havale yapmıştım oyalayip durdu cevap bile vermiyordu Facebook’tan kocasına yazdım sonra kadın dönüş yaptı direk ne bu tantana kocama yazmişsin falan paramı gönder vs dedim yine cevap vermedi en sonda kocasına yazdım yine inan attım dekont attım paramı gönderin diye üst üste yazdım gönderdiler direk ama 4-5 aydır alamayan varmış dikkat edin
Ao526- Neslihankrhmt Foto yüklemek ile uğraşıyordum 😂 Geçen link attığımda uyarı verdiler 🙈🙈 Çiçek sepetinde ; Mordesign Babynest Zigzag Komple Set Tutmalı 15 Parça Sarı Anne Yanı Yatak