Birmelekbinsukurabbime Arkadaşlar 34 haftalik hamileyim göğüs altımda karnımın üst kısmında küçük küçük kırmızı sivilceler çıkıyor ve arada tatlı tatlı kaşınıyor sizcs neden olabilir sadece karın bölgemde oluyor
Ahsenveannesi Birmelekbinsukurabbime çatlak öncesi olabilir bol bol nemlendir bende de var umarım çok çatlamayız
dilay_06 Birmelekbinsukurabbime bende de vardı bir ara bebek yağı kullanıyordum çatlak olmasın diye alerji yapmış
ElifTzl Birmelekbinsukurabbime Bi ara bende de çıktı krem ve yağ ne bulursam sürüyordum çünkü😂Ilık duşa girdim sonra sadece bebe yağı sürdüm geçti çok şükür.Her şeyi karıştırınca reaksiyon oluştu büyük ihtimal
Busece06 Birmelekbinsukurabbime evet evet isilik gibi böyle ama kaşınmıuo öyle.. ben kantaron yüı veya yağlanmaya başlayınca cıkmaya basladı heralde pehlivan gibi yağlanıyorum diye oldu diye düşüyodum ama bilemedim 😂
Birmelekbinsukurabbime Busece06 bende yaglaniyorum ama o zaman bacakalrimda kalçalarımda neden çıkmıyor sadece göbekte ve yağı ne zaman sürsem tatlı tatlı kaşınıyor
Birmelekbinsukurabbime dilay_06 ben en başından beri doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum soğuk sıkım
Mervegnccmz Bende de oldu çatlakla alakası yok. Sebebi belli değil cildiye kortizonlu krem veririm demişti istemedim doğuralı 15 gün oldu hala geçmedi