Hasretim7780 Allahkahretmesin1 benim halamlar yapiyor birde yengem yapiyor nakış atölyesi ve aysenin hobi evi bunlar kesinlikle güvenebilirsin zaten sayfalara girince fark edersin güvenilir ucuz olduğunu
Sedavedoga Allahkahretmesin1 astralbaby var canım ben ordan yaptırdım baya bi model var ben 10 lu hastane çıkışı yaptırdım
Aminelianneli Allahkahretmesin1 bir çok arkadaşa fikir olması açısından benim elimde 1 adet beyaz tulum ve 1 adet battaniye vardı. Bostancı e bebek mağazası 10 tlye baskı yapıyor isme özel gittim istediğim gibi bastırdım görsel nasıl yükleniyor bilmiyorum bilseydim yüklerdim ilk çocuğum da bir ton para vermiştim gereksizmiş ☺️
Edaaa1 Esila aksesuar diye bir sayfa var instagramda ben çok memnun kaldım önerebilirim. Kumaş kalitesi, işlemesi falan çok iyi. Kısa sürede de teslim ediyorlar. Ben müslin tulum, şapka, battaniye yaptırdım. Pamuk kumaş da çalışıyorlar.
ElaytA Ben instagramdan bebeqon ve bebek_tasarim_atolyesinden aldim. Güvenilir ve ürünleri guzel geldi
Lilyumfokimum Homamia’dan yaptırdım bin pişman oldum. Önce yanlış tasarım geldi o da 12 gün demelerine rağmen 1 ay sonra geldi. Sonra telafi edelim dediler bu kez 2 ay beklettiler gelen defoluydu. Baskısı rezaletti. Ve benim hiç içime sinmedi. Ama artık çok geç kalmıştım :( instagramdan nakışlı yaptırayım dedim ama kime yazdıysam 30 35 günden önce yetişmez dedi birde çok yüksek fiyatlar söylediler. Sonra melizababy sayfasına denk geldim. 5 gün içinde hazırladılar biliyormusunuz resmen günümü kurtardılar ve nasıl güzel oldu hemde piyasanın baya altındaydı fiyatları çok memnun kaldım öneririm.
Asildilekkkkkk17_ Allahkahretmesin1 betüşün hediyelikleri sayfasından yaptırdım ben çok memnun kaldım yıkayıp ütüleyip gönderdiler
Burnumageliyoduslkmsn Canım elmasekeribebe gardolapstan dolapta satış yapıyor efsane tam anlamıyla açtığım postlarimda var bak istersen 230 a yaptırdım çift şapka ve tulum 5 gün içinde elimdeydi