marven Sonkayalar ben de intenete yazdim sabunu 1 kilosu 17 liraya bile var bilemedim.ayrica brosurdeki goruntu 1 kiloluk ama gramaj 500 o yuzden pek indirim gibi gelmedi bana her yerden temin edilebilir bence
Muhammedamine Sonkayalar ben civilden 1.600 kg dalan roxy bahar çiçeği kokulu toz sabununu 25 tl ye aldım . Zeytinyağlının kokusu pek hoş değilmiş 🙋🏻♀️ 800 gr iki paket aldım
Nazz Sonkayalar ben kullanıyorum bebeğimin ilk bütün kıyafetlerini onunla yıkadım 5 paket aldım memnumum kullanmayada devam edicem bide kendim 2 kavanoz beyaz sabun rendesi yaptım :)
Elanaz Sonkayalar Ben kullandım iki kere durulamam gerekmedi sadece makine gözünde hafif deterjan kaldı, diğer seferlerde deterjanı az sıcak suda çözdürüp koydum o sorunu da hallettim, bence kullanılabilecek en iyi deterjanlardan biri.
Bsrakyc59 Sonkayalar yani granülde 2 kez durulama yapmak zorunda kalıyorsunuz. Sıvı kullanırsanız daha iyi bence 😊
Eymenikoo Toz deterjan almıştım ama ilk yıkamada uni baby sıvı deterjanı kullandım.Toz deterjanlar bizim kıyafetlerde bile iz bırakabiliyor arınmıyor gibi geliyor bana içime sinmiyor yani.
Ikizlerimemos Nazz merhaba beyaz sabun rendesini makinenin deterjan gozune mi attiniz yoksa icine mi bende beyaz sabun rendeleyip kullanmak istiyorum
Nazz Ikizlerimemos daha beyaz sabun rendesini kullanmadım fakat sulandırıp öyle detarjan gözüne dökende var öylece koyanda bende suda eritip koymak daha mantıklı
eymenimoglusum Tabikide alin, sivi deterjan bilindik markalarin cogh kimyasal icerikli zaten. Bende ilk 2 paket aldim onlarla yikayacagim sonrasinda green clean bitkisel deterjanla devam edecegim. Kokusuna guvenmeyin dalin, uni baby vs. Hepsi kimyasallardan dolayi zaten oyle agir kokuyorlar😊
Ervaelizinannesi Sonkayalar canım dün böyle bir post vardı dalan rolokxs 800 ml migrosta var 11 TL ye ben gitim ordan aldım 4 paket a 101de ki 500 ml 300ml için 1 lira fazla ver migrostan al derim
Sonkayalar Ervaelizinannesi ben sıvım ıalıcam granül sabunmu alıcam hıc bılmıyorum canım fıyatlarnıda bılmıyroum acıkcası broşürde gorunce bı sorayım dedım guzel kokuyormu mıgrostakı ☺️