Busakturk Missha kullanıyodum ama hamilelere uygun değilmiş . Lütfen hamileler için kullanılabilen günes kremi öneririmisiniz tercihen ton esitleyici ya da renkli günes kremleri kapatıcı olması için değil kızarıklık va gidermesi için
meryemy Busakturk avene mineral güneş koruyucu aldım tinted seçeneği de varmış instagramda cansu şahin diye doktor var o tavsiye ediyordu gebelik için özellikle
sulekzl Busakturk  bende bunu aldım araştırabilirsin
Busakturk Aydemi peki nasıl yapısı nemlendirici gibi tamamen renksiz kayboluyo mu yoksa bi kzıarıklık va tonu esitliyormu
Tusse18 Busakturk yoğun kapatıcı özelliği yok ama hamileler için üretilen bir ürün bende solante kullanıyorum
Aydemi Busakturk bende sivilce yapmadı çünkü ben yıllardır solante pigmenta kullanıyordum. Renk eşitleme gibi özellikleri yok hatta baya beyaz beyaz kalıyor. Yoğun bir krem ama ben memnunum. Normal nemlendiricimi de bırakmak zorunda olduğum için baya nemli tutuyor yüzümü
Busakturk Denizkaramuk tesekkür ederim az önce okudum kimyasal filtre yazıyodu sanırım mineral filtre kullanmamız lazımmış sizde bakarsınız
saitkereminannesi02 Busakturk Benim kullandığım depremde annemlerde kalmıştı 😕 daha alamadım dışarı çıktıkça oğlumun güneş kremini kullanıyorum çocuklar için yüksek faktörlü olanlardan 😂
Yenibirannee Busakturk hamileler kullanabiliyor mu bilmiyorum ama ben kızıma hamileyken nerdeyse 2 haftada 1 denize gittim birde asiri beyaz ve hassas tenliyim yani nivea 50 faktör kullaniyorum miss gibi. Bu yaz da kısmet olursa denize giderken aynisini kullanacağım