Yagmurr1 Anneler 13+0 hafta da acaba bebeğin duruşu uygunsa sizce cinsiyeti belli olur mu doktor söyler mi
Burcu395 Yagmurr1 hiç sanmıyorum 14+4 de gıttım kıza benzettim dedı 13 haftalık erken netleşmesı için 16 hafta sart kuşum neden dersen yanılma ihtimali az oluyor
__mom1 guzelanne01_ Aaa o nasıl olmuş ya doktorun ultrasonu mu kötü acaba Bana 12de doktorum kız dedi değişme ihtimali var mı diye sordum alışveriş yapacaktım 😅 değişmez dedi
Yagmurr1 yesildunya ana sayfa da bildirimlere girdiğin kısımda resim yükle yazıyor canım oraya bas zaten yönlendiriyor seçip resim yüklüyorsun sonra o dönüştürüp sana linki veriyor kopyalaya basıyorsun sonra hangi soruya istersen oraya yapıştır gönder
__mom1 guzelanne01_ oo 13 yıl önceki cihazlarla şimdiki kıyaslanmaz. Artık teknoloji çok ilerledi 11-12 haftada kesinleştiriyorlar
Aysee1123 Yagmurr1 Olur doktorda eminse kendinden sende güveniyorsan sıkıntı yok. Ben 12+6 da net öğrendim sonra 14 te yine gittim aynıydı. Pozisyon ve doktor önemli tabi e tabi cihazda
guzelanne01_ __mom1 oğlumda 12 haftalıkken öğrendim ,kızımda 12 haftalıkken gitmemiştim zaten canım 14 haftamda gittim kesin kız dedi 13 yıl önce ozamanlar sık sık doktor çağırmazdı şimdi sıklaştı
guzelanne01_ beyzacoskun doğrurdur işte canım☺️oğlumda %99 erkek dedi doktorum değişmedide kızımdada 14 haftamda kesin kız dedi değişmedi hamd olsun Seninde oranın yüksek niye şüpheye düştün
guzelanne01_ beyzacoskun %90 demiş ama canım🤷🏻♀️büyük bir oran ,Annelik iç güdüsüyle hissetmişsindir diye düşünüyorum ama net sonuç ayrıntılıda girdiğinizde belli olur