Mucizebebekelif1 Kızlar ben dün doğum yaptım bebeğim çok küçük doğdu lütfen dua edin onu ardımda bırakıp geldim 😔😔😔
Symaaas Mucizebebekelif1 dualarım seninle canım minik hızlı olacak desene yaramaz seni hiç üzülme herşeyee vardır bir hayır bol bol dua edicem sizin için :) kötü düşünüp kötü çağırmayalım
Ilknursam Mucizebebekelif1 Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi olacak moralinizi yüksek tutun ve süt sağın onun size ihtiyacı var 😊 kuzenim 800 gr dünyaya gelmişti. Şimdi ise 6 yaşında. Onlar minik mucizeler hayata sıkı tutunurlar
Youngplanner Mucizebebekelif1 oo maşallah üzülmeyin gözünüzaydın hiç bişey olmaz Allahın izniyle hızlı çıkmış bebiş 😍
Emine52_34 Kac gram doğdu acaba 26 haftalik bebeklerin yaşama olasılıkları yüksek oluyor mus insallah sağ salim cikicak ciğer geliştirici yapmışlar dir zaten muhakkak
Etkinmhmt Mucizebebekelif1 canım annelik psikolojisi suan üzülürsün ama Bi yakınımızda 24 haftalık doğum yaptı maşallah çok sağlıklı suan kızı seninde öyle olur allahin izniyle üzme kendini 😊
Melikehllderin Mucizebebekelif1 rabbim tez zamanda kavuştursun 🙏🤍 içini ferah tut rabbim büyük inşallah bir an önce toparlar
[silindi] Mucizebebekelif1 dua okudum 🤲🏻 rabbim sana bağışlasın evladını inşallah ne kadarlık doğdu kaç gram aldın
Mucizebebekelif1 [silindi] Allah razı olsun 440 gr karnımda ölecekti aldılar bende zaten ölüm riskim vardı yoğum bakıma direk girdim çok şükür dün çıktım ama o kaldı çok küçük dediler dua etmekten başka çare yok 😔
[silindi] Mucizebebekelif1 moralini yüksek tut canım eşimin kuzeni de erken doğum yaptı yüksek tansiyondan almak zorunda kaldılar oda 550 gramdı şuan 6 yaşında maşallah çok sağlıklı bi sorunları yok Allahım size bağışlasın tıp çok ilerledi içini ferah tut bol bol dua edelim mucizeniz olsun inşallah
Etkinmhmt Mucizebebekelif1 evet çok zor seni en iyi yaşayan anlar bol bol dua et edelim allahin izniyle sağ saglim kucağına alacağın gün gelsin hemen 🤲