Rabia_91 Kızlar bebek arabasında cybex markasının ürünlerini kullanan var mı, özellikle bu easy s serisini. Tavsiye eder misiniz, kullananlar yada araştıranlar bilgi verebilir mi?
babysevgi Rabia_91 ben cybex melio kullanıyorum ilk kızıma tam 2 yıldır Şimdi cybex beezy aldım ilk kızım için o 22 kg a kdr ve tek yön büyükler in veya 6 ay sonrası için daha uygun ilk kızıma cybex melio kullanıcam yine ana kucağım da cybex aton5 aşırı aşırı herşeyinden memnunm direk alın
__mom1 Herkes cybex öneriyor ama aşırı pahalı ben de merak ediyorum o paraya değiyor mu değiyorsa alayım. İlk çocuğum sonrakilerde de kullanırım
Hil7889 Merhaba eezy s twist2 ve aton 5 anakucağı tercih ettik. İnglesina trilogyle ikisi arasında kalmıstım ama cybexin tek elle katlanması ve katlandığında küçük olması cezbetti çok çünkü asansörümüz yok ve bagajda çok az yer kaplıyor :) Elime yeni ulaştı kaliteli gerçekten ve cok pratik. Tek başıma bebekle çıktığımda anakucağını bi elimle tutarken diğer kısmını tek elle kapatıp taşıyabilirim diye düşünüyorum henüz kızım doğmadı :) Kumaşı vs kaliteli ve konforlu pusette bebişlerin çok rahat edeceğinden eminim :) piyasadaki ürünlerden biraz daha pahalı evet ama değer diye düşünüyorum.
Rabia_91 Hil7889 çok teşekkür ediyorum. Sevindim yorumunuza. 3 kademeli yatış pozisyonu vardı sanırım. Pozisyonlar arası geçiş güvenli mi? Bir de bebek arabasının minderin kalınlığı nasıl?
Hil7889 Rabia_91 arkada bir mandalı var ve bebek içindeyken güvenle ayarlayabilirsiniz. Ön ayak kısmı katlanarak 180 derece tek hamleyle dönebiliyor. Tanıtım videosundaki gibi basit gerçekten. çok pofuduk pofuduk kalın değil ama rahatsız olacağını düşünmüyorum içindeyken. Tek eksisi ayak tulumunun ayrı satılması ve onun da pahalı olması 😅 Çok konforlu olsun benim için katlanması vs önemli değil derseniz inglesina trilogy daha tatmin edebilir sizi şansınız varsa ikisini de mağazada inceleyin derim ☺️