derya61_ Bugun okuduğum 5 ci post bu şekilde anlamıyorum acile gitmek yerine burdan neden post açıyorsun.
Busece06 derya61_ 6. Ayda bide kan boşalıyo diyo tamam belki basireti bağlandı buraya yazdıda şimdide okuyorum hastane uzak vs falan diyo.. Ne biliyim bu olayda yapılacak hareket durmak değilde herkesin kendi hayatı kendi canı bebeği tabi
Busece06 Bazı anne adayları çok rahat ya Allah korusun ben böyle bişey yaşasam ortalığı ayağa kaldırır yürüyerekte olsa giderim yani me uzağı me bilmemnesi… Yanlış yapıyorsunuz ama tabi sizin bebeğiniz
YigitPoyrazMomm Kuzum kanaman dursa bile gitmen gerek çok önemli çok korktuk biz arayalım ambulansı nerdesin kimse yokmu yanında
derya61_ Busece06 psikolojik olarak etkileniyoruz ama ben de şuan 6.ayımdayım benimde sorunların var eşimin ailesiyle bunu okuyunca bilinç altım iyi şeyleri çağrıştırmıyor
Busece06 derya61_ hepimiz yaşıyoruz stres oluyoruz ne kadar uzak durmaya çalışsakta hayat işte.. ama sonuçları bebeği etkiliycek bişeyler doğurunca ben asla bu kadar duyarsız olamam olmayımda zaten.. en kötü 112 diye bişey var sağlık olunca, hiçbişeyin bahanesi olmaz
derya61_ Busece06 evet ondan tepki veriyorum yani kendimiz olsa gitmeyiz de bebek bu sonuçta insan 2 kat düşünür
adatuna Hayır normal değil beklemeneniz de anlamıyorum gerçekten , kan boşaldı diyorsunuz 112’yi aramak yerine başlık açıyorsunuz, herkes acile gidin diyor ve hala gitmiyorsunuz gerçekten şaşkınım.
Ozgeccc- 11 haftalık hamileyim bazen peçeteye sildikçe kan bile gelse leke bile değse hastaneye uçuyorum yani komşudan rica edin ambulans çağırın hastane uzaksada bir şekilde gidilir yani kan boşaldı diyorsunuz ben bu dediklerinizi yaşayan biri olarak sizi anlayamıyorum kusura bakmayın dualarım sizinle ama bizimde burdan diyeceklerimiz kısıtlı Allah herkesin yardımcısı olsun.