Prensannesi72 Sinir krizine girdim ağladım ailemle tartıştım kan boşaldı 6 aylık hamileyim uzandım ama bebeğimin hareketlerini hissetmedim yardımcı olun kafayı yiyicem ne olur
Sevval0308 Bizim yapabilecegimiz keşke birşey olsa ama siz kalkıp gideceksiniz uzanmakla felan olacak birşey değil en kotu ambulans cagirin
elifcicek_07 Prensannesi72 ambulansı arayın gelsinler korkuyorumla olur mu önlenebilir bişey varsa önüne geçerler. Allah korusun yaa
Beyzabaltacioglu Prensannesi72 once sakin ol kuzum kanama onemli bir konu esine haber ver ve hastaneye git bir an once, bebegin uyku saati olabilir ama yjne de ciddi bir konu
Tugraseda Bi ambulansı arayıpta kanamam var yalnızım derseniz 5 dakkaya gelirler. Korkuyorum demeyin belki bişeler için geç kalıyosunuzdur allah muhafaza hiç normal değil kan gelmesi
Kelebekk-0307 Prensannesi72 burdan kim ne yapabilir ki en fazla hastaneye gidin diyebiliriz yani hemen bir ambulansı ya da taksiyi aramanız gerekiyor ciddi bir durum olabilir Allah korusun
Tubazeynep Prensannesi72 Hastaneye gidip kontrol ettirmen lazim canım bu şekilde uzanarak bir çözüm elde edemezsin en azından doktorlar önlem alırlar