bebegimmm60 Kızlar devlete kontrole gittim 14 haftalık cinsiyet söylemedi 15 haftalık gibi özele gitsem belli olur mu cinsiyeti söyler mi sizce meraktan çatlıcaz artık 🙈
Mervvvever bebegimmm60 özel devlet alakası yok bence doktorla ilgili bişey bende devlete gidiyorum 12. Haftada söylemişti
Motherhappy bebegimmm60 bende devlete gittim 15 haftalıkken arkası dönük olduğu içiin bişey söylenmedi hareketlerini hissetmiyosan bekle canım.. Şuan özeller fiyat olarak almış başını gidiyor
Zehra_25x Özele git orda baya ilgileniyorlar solerler rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin☺ peki ne hissediyorsn ben hep erkek hissettm erkek cikti hissedilen cikiyor genelde
bebegimmm60 Zehra_25x amin inşallah bütün hamileler bebeklerini sağlıkla alsın kucaklarına 😇 ben de erkek hissediyorum 😊
Asel2702 Mervvvever söyle devletteki ultrasonlar hele ki küçük yerlerse çok iyi olmuyor o nedenle özel cihazları daha iyi oluyor bence 🙏
bebegimmm60 Motherhappy zaten özele geçeceğim doğumumu özelde yapmak istiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm 😊
Motherhappy bebegimmm60 öyle düşünüyosanız o zaman doktorun ve sizin alışma ve tanışma süreciniz olsun bence başlayın 🙂
262223-- bebegimmm60 ben gittim özele 12. Haftada erkeğe benziyor dedi 13. Haftadaa yüzde 80 erkek dedi 😂 bjraz geç gittim 18 de kesin erkek dedi