guzelanne01_ mimikralicesi kızım 12 yaşında 31 haftalık hamileyim şimdiden memnunum açıkcası bu durumdan Hamilelik başlı başına farklı bir durum çoğu zaman kızım bana bakıyor Küçük olsa çok zor olurdu
Esayser mimikralicesi 2 oğlum var biri 8 yaşında biri 2 aylık . 8 yaşındaki oğlum okadar anlayışlı okadar sakin uyumlu çocuğum sanki ev arkadaşım gibi maşallah . Ben tek çocuk düşünüyordum ta ki oğlum büyüyüp kardeş isteyene kadar yardımcıda oluyor . Tek kötü hissettiğim nokta bazen küçüğe çok ilgi gösterip büyüğü ihmal ediyormuyum düşüncesi o an kalkıp hemen onun için bişeyler yapıyorum.
Kader5151 mimikralicesi kızım 2 yaşında ve 8 haftalık hamileyim beni neler bekliyor bilmiyorum ama ben isteyerek hamile kaldım
Glcn12 mimikralicesi 26 aylık oğlum var ikinciye hamileyim 7 haftalık aralarında 33 ay olacak inşallah
Ecearel2022 mimikralicesi 14 aylık oğlum 3 aylık hamileyim bana kalsa 3-4 yaş en güzeli ama eşim acele etti 😂🙊
3Tospikannesi mimikralicesi kızım ve oğlum arasında 3 yaş var gayet iyiydi fakat şimdi 3.çocuğuma hamileyim 21+5 Kızım ve bebişin arasında 14 yaş Oğlum ve bebişin arasında 11 yaş olacak ☺ bu daha, daha iyi diye düşünüyorum 😂
Lavantakokusu64 mimikralicesi oğlumla kızımın arasında 5.5 yaş var. Kızım abisi olduğu için şuan çok şanslı 🍀 tabi seneye okula başlayacak oğlum kızımda keşfetme zamanları nasıl geçinirler bilmiyorum 😀
Gozde_52 Oğlum şuan 4.5 yaşında ikinci bebeğime hamileyim 11 haftalık aralarında tam 5 yaş olacak Allah kısmet ederse 🌸 herkes ideal olduğunu söylüyor, bende 5 yaş için ideal buluyorum çok geç oluncada zor oluyor🙏🏽🌿
Tuuba100310 mimikralicesi çocuğun fitratina bağlı bnce. uc yas var iki oglum arasinda hic kiskanma olmadi.suan da ck güzel anlasiyorlar biri 8 digeri 5 yasinda
Momm278 Esmanurkarakoc123 olur anlatırım Allah yardımcımız olsun inşallah başımızda huniyle gezicez yakında
elif233233 mimikralicesi 1.5 yas aralari . 2. Ye gebe kalinca korkmustum nasil olacak diye gebeligimde ilkinden daha guzeldi . Bebek konusunda daha bilincli ilerliyoruz . 2 aylik olduk bile