Gurbetkusu60 Gzo teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah🌸 evet doğuma 12500 lira dediler extra kalınan her gece içinde 1600 lira dediler
Deletedmom_49 Gurbetkusu60 indirim dahil mi indirimsiz fiyat mı normal ve sezaryen fiyatları aynı mı acaba?
Gurbetkusu60 Gzo doğum dahil bir gecelik fiyat 12500 lira eğer extra hastanede kalmanız gerekirse gece başı 1600 dediler
Deletedmom_49 Gzo inşallah valla yatmakta kötü çok ayakta istesende kalamıyosun yatmaya alışınca ben de 2-3 haftada 1 kere gidiyorum
Gzo Deletedmom_49 ya benim cati agrim basladi bide yurumenin imkanı yokta napcam bilmiyorum artık sıkıldım 🙃
Gurbetkusu60 Deletedmom_49 normal ve sezaryen için aynı fiyatmış ve doğumda herhangi bir sendika indirimi uygulanmıyomuş öyle dediler. Ben 5 yıl önce de medicalde doğum yapmıştım normal doğumdu fakat normalle sezaryen fiyatları farklıydı ve indirim de uygulamışlardı şimdi çok değişmiş herşey
Deletedmom_49 Gurbetkusu60 Allah alla ne yapmışlar bunlar böyle doğum ücretini de sabitlesinler bari yoksa yaza kadar 20’yi bulur diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom_49 Gzo canım normal diyolar son aylarda haftalarda herkeste çok fazla bel çatı ağrısı kasık ağrısı gibi şikayetler oluyormuş. Senin bu ağrılar ne zaman başladı ki?
Deletedmom_49 Gzo vardı bugün sabah kalktım ki kırmızı leke gelmiş hemen ilhan hocaya gittik baktı dedi ki dikişler gitmiş acılman olmuş :(
Deletedmom_49 Gzo yok canım hep yatıyordum valla ben de anlamadım sabah yaptı acil olarak şimdide hastaneye yatıyorum ömrümden ömür gitti bugün çocuğumun kesesini geri yerleştirdiler çok zormuş tarifi asla yok
Deletedmom_49 Gzo ilk serklajda hiç ağrım yoktu olmamıştı ama bunda ağrı giriyor bebek hareket ettikçe daha da ağrıyor. Evet hastanede yatıyorum, sabah kontrol edip çıkışım yapılacak inşallah
Gzo Deletedmom_49 parol taksinlar soylede canim cok geçmiş olsun ya onceden agrin varmiydiki sanci ya da
Deletedmom_49 Gzo çok teşekkür ederim canım taktılar yokk ne ağrım ne sızım hiçbir şeyim yoktu bi kalktım kan lekesi dikişler açılmış ve açılmam olmuş şok oldum bir anda oldu varya çok sinsi bir şeymiş Allah kimseye yaşatmasın🤲🏻