Deletedmom_49 Gzo aynı haftada atılmış ikimizede ben de öyle valla 2 haftada bir gidiyorum 25 haftalık olunca da ciğer geliştirici vuralım dedi sana yaptı mı?
Hilal05efe Sevgi01 peki detaylı ultrason var mı orda? İkili tarama testinin sonuçlarını da oraya göstereyim diyorum
Gzo Deletedmom_49 yoo bana öyle bsey demedi hic bi tanede proluton depot vurunuyodum he hafta onuda bırakalım dedi bska bsey demedi
Deletedmom_49 Gzo Allah alla ben de o dediğin iğneleri hiç vurulmadım hiçte bahsetmedi o iğnelerden 🤔
Honey_candy Gzo tokat medical park ta ilhan beyi metheden çoktur. Ben tokattayım kliniğe gidiyorum Yılmaz Seyyah’ın kliniğine. Yılmaz bey doğumlara Medical park e yönlendiriyor çarşamba günü kontrolümde bende Medical park ın doğumla ilgili süreci hakkında konuşacağım
Deletedmom_49 Gzo canım ben d vitamine, demir ilacı, haftada 2 kerede multivitamine alıyorum bide progestan kullanıyorum başkada bir ilaç kullanmıyorum şimdilik
Gzo Deletedmom_49 benimde aynilarini verdi progestani 32de birakalm dedi cok ilac kullanma taraftari degil ilhan hoca bn muktivitamini hergun aliyordum gerek yok dedi bana hftada iki alalm dyor
Gzo Deletedmom_49 ben ona hic sormadim valla bn serklajdan sonra annemgilin yanina gttim ordada haftam gecmisti saglik ocaklari adi yapmiyordu bende en azindan bi doz oluyim eiye acilde 23 24 te yaptirdim acildeki doktor gunun gecmisti zaten bi doz yeter sana dha yaptirma dedi
Deletedmom_49 Gzo o zaman ben de progestana devam edeceğim 3 ay kadar size az kaldı zaten değil mi birkç haftanız var doğuma?