Gzo Deletedmom_49 yok aldatildim yok kaynanam byle yapti postlari resmen Esra erola dönmüş burada neyse 😂
Gzo Deletedmom_49 vlla benim riskli gebelik diye bi iki soru yazarm dedim ama dogurym hayirlisiyla silicem 😂 siz tokatlimisiniz
Deletedmom_49 Gzo benim de riskli serklajlıyım ben de 😕 aslen sivaslıyım ama eş durumundan dolayı tokatta yaşıyorum
Gzo Deletedmom_49 yaa bende serklajliyim corumluyum esasen esim tokat erbaali oyuzden burdayim 4 senedir 🙃
Neslihnharmanc Merhaba bende Amasyalıyım ve amasyada yaşıyorum burada özel hastane olmadığı için doğum için yakın yerlere bakıyorum ücret hakkında bilginiz var mı 🩷
Deletedmom_49 Neslihnharmanc valla benim hiçbir bilgim yok doğumum eğer erken olmazsa ağustos’un sonunda olduğu için 😏
Gzo Neslihnharmanc vlla bzde arayis icindeyiz tokat medikale yakin zamanda gidicem bi sorarim oraya ucretini ama 10binin uzerinde dye tahmin ediyorum
Kubrabas Neslihnharmanc Size tavsiyem Samsundaki özel hastanelere bakın. Ordaki medical de doğum paketi vs. Var. Geçenlerde biriyle konuşmuştuk çok sevmişti hastaneyi. Buraya gelene kadar oraya gidin derim sanırım mesafe aynı aşşağı yukarı
Biannebikuzu Neslihnharmanc medikalde muaneye ücreti 800 küsür TL canım her yapılan tahlil ekstra ücretli gidecekseniz medikale İlhan veya Neşet hocayı öneririm bende yeni gebelik var ben de karar verememdim daha suan devlet Muhammed hocadayım
Cerkes6019 Gzo en son 13 bin falan duydum yanlış bilmiyorsam eger ben şuanlık devlet hastanesine gidiyorum dogum için özele geçicem
Gzo Deletedmom_49 benimde ilhan hoca yapti univde sira bulamiyordum hic ona burada pahali oldu ama olsun en azindan ulasilir oldu😄
Deletedmom_49 Gzo aman bizi doğuma kadar götürsün de pahalılığı zerre umrumda olmaz. Bence doğum ücretleri de pahalı gibi medical’in